Ogrodowy powrót do dzieciństwa.
14:09, 18 sie 2015
Wczoraj posiedziałam w ogrodzie i poanalizowałam sobie nasadzenia
Miałam odwiedziny i stwierdzono, że mam bardzo, bardzo smutny ogród bo oprócz hortek nic nie kwitnie a trawy to na łąkach rosną a nie w ogrodzie i to jeszcze w takiej ilości...
Tak więc działam dalej w moim smutnym ogrodzie i poszukuję niskiej trawy zamiast żurawek w bukszpanach. Trawka powinna być zimozielona i być zbliżona do ML. Chodzi mi o kolor i żdzbła
Nie może być wysoka taka jak Icę Dance, tylko taka poduchowa
Chodzi mi o to miejsce:
Miałam odwiedziny i stwierdzono, że mam bardzo, bardzo smutny ogród bo oprócz hortek nic nie kwitnie a trawy to na łąkach rosną a nie w ogrodzie i to jeszcze w takiej ilości...
Tak więc działam dalej w moim smutnym ogrodzie i poszukuję niskiej trawy zamiast żurawek w bukszpanach. Trawka powinna być zimozielona i być zbliżona do ML. Chodzi mi o kolor i żdzbła
Chodzi mi o to miejsce:
/original.jpg[/img]
Zarzucę Was dzisiaj pytaniami, ale postanowiłam wziąć się za te niepokończone rabaty. Planuję też przedogródek, czy tez rabatkę pod oknem przy wejściu do domu. Strona południowo-wschodnia, rabata na górce (podwyższenie domu). Załączam zdjęcie frontu, a potem projekcik, nad którym myślałam i myślałam... Co sądzicie?