Ogród tworzony z pasją
13:41, 29 sie 2015
Karolu jesteś bezcenny w tym co robisz i lubisz a najważniejsze to to że cieszy cię to i o to chodzi
ja często w kłopotach życiowych uciekam w ogród to nawet najlepsza terapia jaka może być na smutki roślinki zawsze nam się odwdzięczą i czują że są nam potrzebne tak jak my im
Uściskuję i pozdrawiam wszystkich Ogrodomanów
a przypomniało mi się ja jak robię foty u siebie to wyglądam dla innych bardzo cudacznie ciągle się mnie pytają po co mi to przecież rośnie mówią a ja ciągle pstrykam ! a ja im na to bo ja nie chcę ominąć żadnego etapu ich wzrostu zimą będę analizować
I tak jestem śmieszna bo mówią a co tam jeszcze grzebiesz w końcu wszystko uschnie bo ciągle ruszasz ... ja tylko się uśmiecham i robię swoje ...marzę sobie chcę zarosnąć chcę zarosnąć na tyle by móc chodzić po swoim ogrodzie raju na ziemi swobodnie 
Buziaki i miłego Karol
Uściskuję i pozdrawiam wszystkich Ogrodomanów
a przypomniało mi się ja jak robię foty u siebie to wyglądam dla innych bardzo cudacznie ciągle się mnie pytają po co mi to przecież rośnie mówią a ja ciągle pstrykam ! a ja im na to bo ja nie chcę ominąć żadnego etapu ich wzrostu zimą będę analizować
Buziaki i miłego Karol