nie uwierzysz jaki ten klon jest w realu no powalająco - piękny, ale też dodam że niektóre okazy klonów na fotkach się tak nie prezentują jak na żywo.
Kiedy się wybieram tam do Boskoop? - myślę że nie długo kwestia miesiąca - bo wyjazd tam jest do Esvald przy okazji wykonywania obowiązków zawodowych. Mam nadzieję tylko że pogoda dopisze i że dużo będę miał czasu na tę eskapadę i realizacje sesji zdjęciowej. No i postaram się "napstrykać" ciut więcej zdjęć niż tylko klony ale zobaczymy jak będzie z czasem, gdy już tam dotrę na miejsce.
Czy ktoś może mi pomóc i podpowiedzieć, czy z tą kosodrzewiną da się jeszcze coś zrobić. Sadzona w zeszłym roku we wrześniu i od miesiąca coś się z nią dzieje. Czy da się ją uratować?
I drugie pytanie. Czy ten świerk jest do uratowania?
Witam się na początku
Przedogródek to ważny element ogrodu - chyba najważniejszy Czeka Ciebie wyzwanie. jestem ciekawa co tam będzie, jak go zrobisz? Będę podpatrywała, kibicowała i może też coś doradzę
Mój przedogródek też czeka na zmianę, ale odwlekam, bo boję się za niego zabrać. Kompletnie nie mam pomysłu i jeszcze mąż się nie zgadza na zmiany, bo wg.niego jest ładnie. Myślę, że przez zimę będę planowała, a wykonanie w przyszłym roku.