Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 22:59, 07 gru 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
jak osiwiejesz to bedziesz pasowal do krajobrazu za oknem

Ja sie wogole trendami nie przejmuje, kupuje co mi sie podoba i pasuje do mojego domu. W wiejskiej chalupie mieszkam drewnianej na dodatek to nie moge sobie na wszystko pozwolic

Najważniejsze, by Tobie się podobało To jest Twój tron
Coś jeszcze, coś więcej... 22:16, 07 gru 2016

Do góry
Wianki śliczne czapkę mikołajową trzeba było nadziać na czubek głowy i na brak brody nikt by uwagi nie zwrócił bo można ją było za pudłem schować

Jechałam ostatnio autobusem z pracy i słyszę jakiś chłopak głośno z koleżanka rozmawia , zerknęłam i szok......Sebek tylko kilka lat młodszy Masz sobowtóraNawet fryz był taki sam
Typografia ogrodu 22:02, 07 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Takie bombki widziałem na giełdzie i w życiu bym nie wpadł na to, by obciąć te druty w środku Zresztą z tego powodu ich nie wziąłem Asia - Ty powinnaś jakimś menedżerem być albo dyrektorem kreatywnym - aż się boje muskec ile pomysłów w Twojej głowie na minutę się tworzy
ale ja nie obcinam. raz nie przeszkadzają mi dwa bombka się na nich trzyma.
wiesz myslę, żę dyrektoprzy kreatywni to od kreatywności mają ludzi
ale okreslenie mi się bardzo podoba. chyba będę się tak okreslać
Coś jeszcze, coś więcej... 19:38, 07 gru 2016

Do góry
Sebek tylko nie siwiej odpocznij troszke od nas i od roboty!
Ogrodowy spektakl trwa ... 19:12, 07 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
U Ciebie sezon trwa chyba cały rok

Sebek zgodnie z tytułem wątku - dzięki za rozszyfrowanie

Katalpe kupowałam tylko dla tych strączków one były zasadniczym argumentem zrozumie ktoś ??

pozdrawiam

Ranczo Szmaragdowa Dolina 17:51, 07 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Pod bacówką będzie płynąć woda? super by to wyglądało

Nie będzie przepisy nie puszczą mi tam prądu
Ranczo Szmaragdowa Dolina 17:28, 07 gru 2016
Do góry
Sebek napisał(a)

wraz z wodą i bacówka by popłynęła
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 16:42, 07 gru 2016

Do góry
Ale te hippeastrum swietnie wyglądają - super efekt!
Typografia ogrodu 16:39, 07 gru 2016

Do góry
Takie bombki widziałem na giełdzie i w życiu bym nie wpadł na to, by obciąć te druty w środku Zresztą z tego powodu ich nie wziąłem Asia - Ty powinnaś jakimś menedżerem być albo dyrektorem kreatywnym - aż się boje muskec ile pomysłów w Twojej głowie na minutę się tworzy
Ranczo Szmaragdowa Dolina 16:34, 07 gru 2016

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:31, 07 gru 2016

Do góry
Kibicuje, by było lepiej Odłącz się na chwilę przy robieniu wiankow, to dobrze robi
Coś jeszcze, coś więcej... 14:05, 07 gru 2016

Do góry
Kasiek - chrześniaka widuję rzadko (może nawet za rzadko?), ale grzeczny to on jest - z reguły Choć rodzice tego raczej nie potwierdzą Tak czy inaczej to prezent na Mikołajki i na święta, wiec... musiała być kumulacja

Ewka - widać grzeczna byłaś Ciekawe co zamówiłas?

Iza - jak masz taką powierzchnię do zagospodarowania to trendami w ogóle się nie przejmujesz, taka szeroką oferta na wagę złota jest Pamiętam jak potrzebowałem mieszkając w poprzednim miejscu turkusową wstążke - specjalnie dla mnie ja sprowadzali

Mirella - cieszy mnie ten fakt Nawet bardzo

Dzisiaj właśnie omawialem ten referat nt przekształceń krajobrazowych wsi w konsekwencji suburbanizacji - a za 3 godziny mam być w pracy... I choć posiedzialbym chętnie z Wami to musze przewietrzyc głowę, bo osiwieje Dlatego pozdrawiam Was mocno i życzę miłego popołudnia wszystkim zaglądającym
Coś jeszcze, coś więcej... 13:55, 07 gru 2016

Do góry
Kasia - miałem na prezent kupić... kartę podarunkowa, ale jak zobaczyłem to wielkie auto aż się mi oczy zaświecily Czerwony świetnie ożywi Twoje szarości na zewnątrz

Mira - wianki podobały się, sprobowalyby nie

Marta - ale jak to nie zawitał? Ja od lat testuje patent, że... sam sobie coś kupie - z byle jakiej okazji
WWianek różany to niejako efekt uboczny mojego deficytu czasowego połączonego z lenistwem Ale podoba się j mi - nawet bardzo
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 00:30, 07 gru 2016

Do góry
To jest tak kreatywne, że aż niemożliwe Super - Iwona dobrze radzi, pedzle chowaj
Ogród niby nowoczesny ale... 22:02, 06 gru 2016

Do góry
No! I to rozumiem
Coś jeszcze, coś więcej... 20:56, 06 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianki na prezent

Ten wianek jest dla mnie inspiracją
Co z tym ogródeczkiem począć 20:44, 06 gru 2016

Do góry
ewa004 napisał(a)
Ale ja cały czas jestem
Wiem że może trochę mnie mniej ,ale niemoc już mija
Sebek, Marzenko ,Mirelko jestem u was prawie na bieżąco ....z naciskiem na prawie
No ale do mnie to nie zaglądasz
Co z tym ogródeczkiem począć 20:30, 06 gru 2016

Do góry
Ale ja cały czas jestem
Wiem że może trochę mnie mniej ,ale niemoc już mija
Sebek, Marzenko ,Mirelko jestem u was prawie na bieżąco ....z naciskiem na prawie
Ogród na piasku i z wielkim murem 20:22, 06 gru 2016

Do góry
Danusia - w ogrodzie z lustrem tnie świerki w pionie i swych zamiarów dekoracyjnych na razie nie zdradza,
Polinka- produkuje betony i dekoruje swoje i cudze ogrody i domy
Bogdzia - ostry zakręt w dyskusji wykonuje(z tematu mąż idealny) i kolorowe azalie pokazuje,
Jolanka - chociaż chora i zasypana śniegiem o clematisie marzy i wizualizuje jego piękny cobaltowy (?)kolor
Yolka - ma widok na jezioro i umie piękne francuskie warkocze zaplatać - tym razem trawom !! Warto obejrzeć
Zbigniew - zwany Gazdą - poetycko pierniczki zdobi!
Pawlus_ na ranczu trawiasto H. naturalne dekoracje trawiaste pokazuje - urocze !!
Zoja - ujawnia się jako domatorka, zmienia kolorystykę na złocistą (czy pazurki też ?)
Mirella - pierniczki zrobiła i lukrem pomalowała, ale pokazać nie chce, chyba zjadła wszystkie ?
SEbek - nie ma siwej brody (to błąd) ale wielkością prezentu nadrabia !

i to już koniec skrótów, czasu brak ...........
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies