a ja dzis bylam w wielkim domu handlowym z wielkim dzialem swiatecznym i miedzi troche bylo ale tez bardzo ladna dekoracje mieli w kolorach srebrny, czarny i bialy
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Kasia - miałem na prezent kupić... kartę podarunkowa, ale jak zobaczyłem to wielkie auto aż się mi oczy zaświecily Czerwony świetnie ożywi Twoje szarości na zewnątrz
Mira - wianki podobały się, sprobowalyby nie
Marta - ale jak to nie zawitał? Ja od lat testuje patent, że... sam sobie coś kupie - z byle jakiej okazji
WWianek różany to niejako efekt uboczny mojego deficytu czasowego połączonego z lenistwem Ale podoba się j mi - nawet bardzo
Kasiek - chrześniaka widuję rzadko (może nawet za rzadko?), ale grzeczny to on jest - z reguły Choć rodzice tego raczej nie potwierdzą Tak czy inaczej to prezent na Mikołajki i na święta, wiec... musiała być kumulacja
Ewka - widać grzeczna byłaś Ciekawe co zamówiłas?
Iza - jak masz taką powierzchnię do zagospodarowania to trendami w ogóle się nie przejmujesz, taka szeroką oferta na wagę złota jest Pamiętam jak potrzebowałem mieszkając w poprzednim miejscu turkusową wstążke - specjalnie dla mnie ja sprowadzali
Mirella - cieszy mnie ten fakt Nawet bardzo
Dzisiaj właśnie omawialem ten referat nt przekształceń krajobrazowych wsi w konsekwencji suburbanizacji - a za 3 godziny mam być w pracy... I choć posiedzialbym chętnie z Wami to musze przewietrzyc głowę, bo osiwieje Dlatego pozdrawiam Was mocno i życzę miłego popołudnia wszystkim zaglądającym
jak osiwiejesz to bedziesz pasowal do krajobrazu za oknem
Ja sie wogole trendami nie przejmuje, kupuje co mi sie podoba i pasuje do mojego domu. W wiejskiej chalupie mieszkam drewnianej na dodatek to nie moge sobie na wszystko pozwolic
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"