Aniu, dzięki wielkie. Robi wrażenie. Powtórzę za mężem, który tak zareagował, zobaczywszy to foto: " O kur...ści ". Właśnie taki teren mamy do obsadzenia! Powolutku będę dopytywać o szczegóły. Teraz nie, masz dużo ważniejsze sprawy, których Ci serdecznie gratuluję mimo próśb o niegratulowanie
Zwykłe, jadalne derenie. Wyglądają wystarczająco dziko i podobno powinny sobie poradzić w naszych warunkach. Posadziliśmy na brzegu części leśnej, daliśmy w doły lepszej ziemi, zobaczymy.
Nie mam na razie azalii ani różaneczników. W ogóle w lasku przeważnie jest tylko to, co samo sobie wyrosło. Wiosną lubię. Nie mam dobrych zdjęć, ale - o, tak na przykład jest:
I tak: :
Tu w pakiecie z Gryzeldą von Lejek, kiedy jeszcze miała uszko kłapciaste
Wiosną najchętniej niczego bym nie ruszała, latem zaś robi się brązowo-piaszczysta pustynia. Przez zimę będę myśleć. Na razie próbujemy zagospodarować teren wokół domu i na obrzeżach lasu, czyli tam, gdzie pustynia pobudowlana.
Pewnie że się pochwalę leonkiem, jeśli dołączy do stada Zabaw i głasków miałby u nas dostatek
Ech super porównanie, i choć nie wiem który raz wrzucasz takie fotki to zawsze robia wrażenie - bo po 100 stronach człowiek takiego widoku już nie pamięta. Niewiarygodne jak szybko zarasta ogród.
Dubel Babcia - hip hip hura! możesz juz odetchnąć, bo za chwile pary przy dwójce Ci braknie
Bardzo się cieszę ,że zaglądacie mimo tego ,źe czasem się obijam forumowo ten tydzień minął mi jednak pod znakiem wielu fajnych rzeczy ..pojechaliśmy z młodym na Słowację na wyprawę wspomnień kiedyś rozmawialiśmy o tym ,źe byliśmy tam gdy jeszcze go nie było na świecie...baaardzo się oburzył ,ze dlaczegóż to on tego jeszcze nie widział...stad ta wyprawa 3 dniowa króciutka
uszyłam poduchę do drewutni , gdzie w końcu można zasiąść nie spodziewając się ,źe kratownica odciśnie Ci wzorek na plerach
Noo i gnojówkę z wrotycza sporządziłam Pan Bóczku...jak dobrze ,źe zdjęcie nie zawiera zapachu
Ja druga w kolejce do k....pa w d...pke.Cierpliwości pani porucznik wszystko urosnie .W przyszłym roku będziesz miała busz na rabatach i co wtedy☺Na poprawę samopoczucia dla Ciebie kwiatuch
Za pokłon dziękuję ☺To podzielona Rozplenica na 4 więcej się nie dało☺ werbena troszkę zasłania a i zauważyłam że może żyć bez wody tak jak i te brązowe trawki☺
Iwonko ja Wysiewałam w lutym rozplenicę Black od maja posadzone na działce .Z moich obserwacji wynika że mogą żyć bez wody .Po tych kilku miesiącach są takie wielgachne zobacz (foto usunę)
Ana, wiem, że tam.
Nie chodzi też o tą jedną wypowiedź, tylko trendy na forum. O inne wypowiedzi, które dołują, bo to siedzi nie tylko w mojej głowie.
... Każdy napisał, co uważał. Nie ma co roztrząsać tematu.
Tymczasem napisałam coś, po dziesięciokrotność zostało to powielone, nad interpretowane i wytknięte, i wcale się z tym dobrze nie czuję.
To mi siedzi obecnie w mojej głowie ...I tylko pytanie: Kto ma z tego korzyść?
Mówisz, że wywołałam dyskusję? Czy zawsze potrafimy przewidzieć, co nasze jedno zdanie może przynieść? Chyba nie
Teraz też pisząc to, edytując, poprawiając swoje własne słowa, nie wiem, jak zostaną odebrane.
A miało być ogrodowo
Dobranoc...