Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:14, 02 sie 2015

Kacha123 napisał(a)

No wiesz! Ty taka laska! Możesz wszędzie biegać w bikini
Remont remontem, ważne, że zwisy cudne będziesz mieć

Kaaasiu jeszcze by tego brakowało , cobym u Ciebie na półgoło i wesoło noo fieszzzz choć muszę Ci przyznać ,że Wasz basen robi wrażenie , ajjj robi
Remontu mam już po dziurki w nosie, póki co wszystko rozkopane a nic nie skończone... A w łikend eMuś chce mnię tam gdziesik uprowadzić korzystając z tego ze chata wolna , i stad by wypadało mieć to wszytsko pokończone
A z tych zwisów to się pośmiałam
Buzi

Ozz 21:54, 02 sie 2015

Widzę, że w dobrym momencie wpadłam - na remont drewutni, tylko fotek coś poskąpiło, hę?

A lampy piękne, nie obraziłabym się za taką w mojej sypialni Coś masz z tymi lampami, ogrodową też pamiętam masz ładną

A zdradź jak wyglądała konkstrukcja tego dachu zielonego?
gierczusia 21:59, 02 sie 2015

JulkAd napisał(a)
Patrząc na ten mały remoncik to Ci współczuję...niby nic wielkiego, a bałagani Ci na całym mikrym tarasiku....oby szybko się skończyły zmagania z drewutnią, bo do końca wakacji jeszcze ciut, to trza z kawusią wypocząć jeszcze na tarasiku

buziaki z uściskami

P.s.: Czy Ty masz jakiś szablon na te Tildy?, bo masową produkcję już masz...zdolniacha z Ciebie

Masz rację Juleczko rozpierducha na calutkim tarasie jest no bo taras przecież teź mikro .. Liczę na koniec prac gdzieś w środę , czwartek.....mam nadzieję ,że się uda
Czy mam szablon ??? noo na ciałko oczywiście ,źe tak..w internetach pełno tego...robię tam różne modyfikacje..na przykład wyszczuplam nogi ale to takie drobiazgi no a reszta to inwencja własna Halinka mi coś fajnego sprezentowała , więc chciałam się Jej jakoś odwdzięczyć
Odwzajemniam uściski i buziaki tyszzz
gierczusia 22:06, 02 sie 2015

Ozz napisał(a)
Widzę, że w dobrym momencie wpadłam - na remont drewutni, tylko fotek coś poskąpiło, hę?

A lampy piękne, nie obraziłabym się za taką w mojej sypialni Coś masz z tymi lampami, ogrodową też pamiętam masz ładną

A zdradź jak wyglądała konkstrukcja tego dachu zielonego?

Oziiiii stęskniłam się fajnie że jesteś
Zaraz wrzucę fotkę jak prace postępują , ale daleko jeszcze do końca ,więc żadnego łał od bedzie raczej
Właśnie wywołany do tablicy zielony dach jeszcze nie jest gotowy..filozofii żadnej tam nie było na dno drewniane dajemy folię , na to styropian, taki specjalny zielonkawy nie pochłaniający wody, na to znów folia..a potem już keramzyt no i ziemia zmieszana z kompostem , hydrożelem i długouwalniającym sie nawozem i to cała filozofia sprawdza się ...rośliny przetrwały niejedną zimę
Za komplimenta lampowe wielkie dzięki ale to miłe jak się komuś jeszcze podoba
Buziole
gierczusia 22:08, 02 sie 2015

Juzia napisał(a)
Rób i pokazuj

Faaaarby brakło .... Nie bedzie dziś hepiendu

JulkAd 22:09, 02 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Masz rację Juleczko rozpierducha na calutkim tarasie jest no bo taras przecież teź mikro .. Liczę na koniec prac gdzieś w środę , czwartek.....mam nadzieję ,że się uda
Czy mam szablon ??? noo na ciałko oczywiście ,źe tak..w internetach pełno tego...robię tam różne modyfikacje..na przykład wyszczuplam nogi ale to takie drobiazgi no a reszta to inwencja własna Halinka mi coś fajnego sprezentowała , więc chciałam się Jej jakoś odwdzięczyć
Odwzajemniam uściski i buziaki tyszzz

Ja się kiedyś w te Tildy kciałam bawić, ale mi to cierpliwości brakuje...dlatego podziwiam Cię, że Ty z takim zapałem szyjesz i szyjesz te Zuzy i inne....a propos Zuzy...czy jaszczurki siem nie wystraszyły remontu drewutni?....przeca to ich chałupina była?
JulkAd 22:10, 02 sie 2015

I ja na foty czekam
gierczusia 22:13, 02 sie 2015

I na dobranoc moje obecna gwiazda hortensja limelight na tle wieczornego nieba

JulkAd 22:29, 02 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Faaaarby brakło .... Nie bedzie dziś hepiendu

O mały włos bym nie zauważyła, bo edytowałaś posta....i gdzie tej farby brakuje?...bo nie widzem...no to co Ty kcesz jeszcze przy niej robić?...rośliny też już widzę....a świątynia dumania upadła czy jednak będzie?
gierczusia 22:31, 02 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Ja się kiedyś w te Tildy kciałam bawić, ale mi to cierpliwości brakuje...dlatego podziwiam Cię, że Ty z takim zapałem szyjesz i szyjesz te Zuzy i inne....a propos Zuzy...czy jaszczurki siem nie wystraszyły remontu drewutni?....przeca to ich chałupina była?I ja na foty czekam

Juleczko foty wkleiłam jak Ty pisałaś
Co do lalek no jest z nimi masa roboty, to prawda ,ale ja uwielbiam to robić pasjonuje mnie , jak by tu zrobić taka a siaką fryzurę , albo wykombinować mikro torebkę dopasowywanie detali to prawdziwe wyzwanie a jak już się uda i wyjdzie fajnie , to jest radocha
Przy remoncie drewutńi nie natrafiłam na ślady jaszczur, mam nadzieję ,że ich nie zeżarł jakiś na przykład bezpański kot....a może demonizuję i za jakiś tydzień Zuza przyjdzie posiedzieć na tarsie może gdzieś baluje z młodymi

Ściskam mocno na dobranoc