Dziewczyny jestem szczęśliwa i spełniło się marzenie męża, mamy oświetlenie Zaczęłam jakbym chciała powiedzieć o powiększeniu rodziny
Jest taki klimat, musicie przyjechać do mnie Polecam bo wszystko wygląda inaczej, Justynka to wie bo ma od dawna a ja się jaram niesamowicie Jestem zaskoczona bo to nie jakieś ogromne koszty.
Dzisiaj padało u mnie solidnie i mam nadzieję, że u Was także.
Po deszczu dopiero zauważyłam jak nowy nabytek gaura ale tylko jedna wygląda jak chwast Może jakaś inna odmiana bo pozostałe mają inne liście. Czy Wasze ładnie wyglądają po deszczu?
Ścinam, bo one bardzo się sieją; nawet w trawniku. Jakoś nie kojarzę, żeby powtarzały kwitnienie, ale przyczyną może być to, że one u mnie głównie rosną między hortensjami. Kiedy te drugie zakwitną, to trudno dostrzec, co się dzieje z jarzmiankami.
Tak to wtedy wygląda. Nie ma szans dostrzec jarzmianek.
Lekka przerwa urlopowa, wesele znajomych i 3 tygodnie zleciały. Lato w pełni, nawet bym powiedziała, że za gorąco, trochę ogarniam wieczorkiem ogród, bo po pracy jak przyjeżdżan to skwar i nie da rady nic robić. No i przetwory rozpoczęte, ogórki kiszone, dżemik z czarnej porzeczki, borówki amerykańskiej w połączeniu z czarną maliną i truskawkami, zobaczymy co mi wyszło
A tak po kolei, wczasy w malowniczym kraju z wiatrakami