Tak mam meble w jednym ciągu innej opcji u mnie być nie może.Marzyła mi się jeszcze wyspa,ale kuchnie mam za małą na taki rozmach
Płytki bardzo mi si podobały i musiałam je mieć Janek nie był przekonany do nich,bał się,że będzie pstrokato teraz też mu się podobają i oczywiście podświetlane są.Pod meblami mam ledy.
Jolu, zauważyłaś? Tutaj mam gałązki trzmieliny od Ewy Zdobi cały sezon.
Dziś u Sebka czytałam o zmianie gustów. Ile w tym prawdy
Rok temu czerwień była, a teraz wolę tak naturalnie Chyba od nastroju to zależy
Za chwilę tobie i Ewie pokażę moją skrzynkę od prądu. Przy samym wejściu. Donic nie ma jak fotografować, bo skrzynka wchodzi w kadr. Decupage tam nie pasuje, ale jak coś wymyślicie, to może bym skorzystała. Tylko e-Mowi na razie nie powiem, bo też u kardiologa będzie się musiał leczyć
Dziękuję i również pozdrawiam.
Pracy z katalogowaniem dużo, ale ja już się przyłapałam na tym, że wykopałam coś, co przekwitło i dziwiłam się co to Taki los spotkał sasanki i krwawniki. Chciałabym uniknąć takich sytuacji a wiosna już tuż tuż
Marcowe kwiatki
Masz wszystko w jednym ciągu? Ja mam w U. Niby 3 stanowiska można wygospodarować, ale ja pracuję w trójkącie i zawsze wpadam na kogoś, jak ze mną pracuje. Muszę się wtedy pilnować Na szczęście jest jeszcze stół, który prócz reprezentacyjnej roli, może robić za blat roboczy
Trochę ogrodu przeniosłaś między blaty. Terenia, ja mam pasek ledowy pod szafkami. Rewelacyjnie się sprawdza dodatkowe podświetlenie. Też masz?
Koniecznie pokaż, jak zrobisz
Z tym zaznaczeniem, to ja nie rozumiem. Ja mam w powiadomieniach wszystkich Jak lecie
A zaznaczonych wątków mam mniej. Ale tak wolę. Zawsze mogę zobaczyć coś nowego