Jolu, tyle pięknych zdjęć, że aż nie wiadomo które zacytować Pokazuj częściej swój ogród, bo piękny jest Co to za śliczne niebieskie na pierwszym zdjęciu?
Tatarak u Ciebie śliczny Dzięki za zdjęcie Ty masz ten bardziej zielony. Dokupiłam go sobie w piątek i teraz mam jeden żółty, a jeden zielony. Nie wiem jeszcze gdzie posadzę. Bardzo miły jest do głaskania
Poproszę o instrukcję uzyskania czegoś takiego. Jak ta rutewka i z czym i w czym jest sadzona?
Niezwykłe, i kolorystycznie dobrane do klimatu z meblami i trawą rubrum.
tutaj nie wiem co sadzic pod płotem ...sa graby, kostki z bukszpana , jałowiec i potrzeba traw ale jakich? tam bedzie jedzdiła po plecach płotu brama dokładnie jej ruchomy mechanizm ,,,czekam az go założa . Mysłam o cisach i trawach ale nie jestem zdecydowana jeszcze.
Też mam tak wygięte sosny, po tornadzie w 2007 tys roku, o rany, nigdy wcześniej i później czegoś takiego nie przeżyłam, zostały krzywe, ale górą się wyprostowały; no narozrabiało, sprzątania full, drzewo do kominka się przyda, trzeba plusów szukać, masz ich sporo, ale to sprzątanie...uff wiem, co to znaczy. Trzymaj się Aniu
Mój przedogródek. Stipa już wyrosła, a taka malutka ciągle była. Z przetaczników jestem bardzo zadowolona -kwitną bez przerwy To wielkie przy tui to kosmos czekoladowy z kłącza. Jest o wiele większą rośliną, niż te kupione jako jednoroczne. Jednak te jednoroczne kosmosy bardziej mi się podobają