Werbena patagońska wysiana znasionek uzbieranych z zeszłego roku i werbena z ogrodniczego - nasiona marki Legutko. Aż się chce odesłać,bo mam ze 20 opakowań tego produktu patagońskopodobnego.
oj Sebek....to nie była dobra decyzja
Nicea to takie miasto w którym nie da się nie zakochać
jest cudowną kompilacją nowoczesnego, luksusowego miasta i wspaniałej, historycznej części w pobliżu wzgórza zamkowego, z totalnie unikalną starą, barokową starówką ... bardzo kolorową, tętniącą życiem nawet w środku nocy z nieziemsko pachnącą cudowną, miejscową kuchnią ....
jestem zakochana w tym miejscu...w obu jego odsłonach...
...z bulwaru, nocą, widok na wzgórze jest taki:
mam masę zdjęć ze starej Nicei ... jak czas pozwoli to jesienią zrobię album na issuu
i dużo innych, cały czas kino wyświetla jakiś film, jest to ciekawe dla tych których zinteresuje jak powstawały filmy jak nie było kompa no i tych którzy uwielbiali dobranocki od wilka i zająca, piaskowego dziadka po gąskę balbinkę a oczywiście króluje Bolek i Lolek - w każdym razie ja polecam w Rzeszowie
idę w kimono bo oczy bolą a potem poszukam róż na poniedziałek muszę być zdrowa jak byk dość
więc na dobranoc dla Ciebie i wszystkich zainteresowanych
choć myslę, że Ty mało pamietać będziesz ale sporo tu ogrodniaków co pamiętają
otóż
byłam w Muzeum Dobranocki w Rzeszowie małe i radosne, warto sobie powspominać a i dzieciaki też popatrzą a w kiosku z biletami są bardzo, bardzo ładne maskotki