Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Kolorowe rabaty 12:30, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Czy masz ją w domu bezpieczną?

Witaj Danusiu
Mam !!!
Była wystraszona bo ochrona ją osaczała .Wielkie chłopy i kobieta,ale jak wskoczyła mi na ręce to chyba cały strach miała już głęboko w tyle ))))))
Nie no jeszcze się stresowała do chwili,aż nie wyszłam z nią prędko na dwór wtedy dała koncert powitalny .Sznaucery głośno się witają )))))))))
Zadzwoniłam po męża,zeby ją zabrał dopiero wróciłam zapłacić za zakupy ...
Pozdrawiam cię serdecznie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:28, 08 gru 2012

Do góry
Czekaj poszukam może ja mam.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:27, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ona chyba myślałą o innym kremie niż ja chciałam robić, ale i tak wybiorę kolor sama nie zważając na nic. Intuicją będę się kierowała i moim zmysłem postrzegania kolorów

o to właśnie chodzi! bo to jest najlepszy doradca
Kolorowe rabaty 12:26, 08 gru 2012

Do góry
Czy masz ją w domu bezpieczną?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:26, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Doczytałam wszystko...ale tempo z tą kuchnią, wylewka schnie, sprzęt zamówiony...w jakim kolorze?.....ba nawet mini kącik w planie!
bardzo ciekawa jestem efektu finalnego, ale znając twój gust i styl, wiem, ze będzie super

Irenko, ja improwizuję.. a co wyjdzie to nie wiem wcale. Mam nadzieję, że dobrze, Zmywarka będzie zabudowana, kuchnia nie, a lodówka? nie wiem, jeszcze nie mam Stara tylko stoi, ale na pewno zmienię no i na efekt będę czekać chyba do wiosny, wszak trzeba wyszukać detale.

Nie mam też namiarów na dobrego wykonawcę frontów czyli angielskiej czy francuskiej kuchni z przeszkloną witrynką, Jeśli ktoś ma namiary usilnie proszę na priva
Fronty jak to Kasia nazwała off white Myślałam o kremie, ale podobno teraz się nie robi.

ten kremowy do twojego domu pasuje czyli spontanicznie jak w ogrodzie, wtedy efekt najlepszy, bo jak się zaczyna dumanie, to błądzi się..
ja mam zabudowaną lodówkę, ale moja kuchnia robiona w 98 r., bo teraz absolutnie nie dawałabym lodówki do zabudowy, są takie stylowe i większą można wybrać
witrynka na wprost będzie, jeśli dobrze pamiętam, podświetlona i urocze w niej naczynia
będzie świetna, zobaczysz i my też przy okazji

dzięki za rady odnośnie wianka
Holandia - Mondo Verde. 12:23, 08 gru 2012

Do góry
Ja też je dopiszę do listy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:22, 08 gru 2012

Do góry
Ona chyba myślałą o innym kremie niż ja chciałam robić, ale i tak wybiorę kolor sama nie zważając na nic. Intuicją będę się kierowała i moim zmysłem postrzegania kolorów
Holandia - Mondo Verde. 12:18, 08 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)
Juz wiem co będę oglądać w Holandii w 2013 r.

Dzięki

Proponuje jeszcze te ogrody, w których byłam wcześniej

https://www.ogrodowisko.pl/tag/ogrody-holenderskie

i dojdą wspaniałe ogrody z tego roku, które opiszę zimą.
Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:16, 08 gru 2012

Do góry
Halinko pozdrowienia dla Ciebie i M, że tak dzielnie wytrzymał na spotkaniu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:09, 08 gru 2012

Do góry
Optuję za świerkowym, pokaż Irenko swoje drzwi teraz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:08, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, pomyśl czy chcesz naturalny czy na bogato?

Potem wybierz szyszki, owocki, cynamon i inne takie albo kolorowe bombki i kwiaty

no widzisz, już mnie naprowadzasz...może na bogato zrobić?
na jakim podkładzie, wiklina bielona, świerkowy, czy jeszcze coś innego? jak bogaty, to w jakich kolorach, złoto i srebro, czy czerwień?
Dekoracje świąteczne wrocławskie 2012 12:08, 08 gru 2012

Do góry
Oczywiście, że się spotkaliśmy - i na święta wielkanocne także, były skrzyneczki z odzysku i dekoracje. Tutaj link

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1609-dekoracje-na-wielkanoc-i-obsadzanie-skrzyneczek

a wszelkie inne dekoracyjno-towarzyskie spotkania są w dziale dekoracje

https://www.ogrodowisko.pl/forum/46-dekoracje-ogrodowe-swiateczne-i-okolicznosciowe
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:06, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
kokietuje jak nic, a będzie super

Danusiu, nie kokietuję...tak myślę, jak połączyć kolory w wianku z kolorystyką w domu, żeby te dekoracje świąteczne były spójne i na razie kolor, to największy mój problem;
do tej pory po prostu coś tam robiłam, aby udekorować, a teraz, im więcej ładnych rzeczy zobaczyłam, tym mam trudniej; tu same pomysłowe dziewczyny i wielkie talenty, wzorować się jest na czym, ale i tak nie wiem co wybrać!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:05, 08 gru 2012

Do góry
Irenko, pomyśl czy chcesz naturalny czy na bogato?

Potem wybierz szyszki, owocki, cynamon i inne takie albo kolorowe bombki i kwiaty
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:57, 08 gru 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, jak nie masz pomysłu, zrób jak Mati - wielokolorowy, czerwień, pomarańcz i szafirowy akcent też nie zaszkodzi. Oj pokażesz - będzie piękny

Danusiu, liczę na to, że mi ta niemoc twórcza do środy minie i coś wymyślę, dzięki za podpowiedź
Waligóra już doczytał i też zaczyna ze mną o wiankach rozmawiać, dobre
Taki sobie ogród Beaty. 11:47, 08 gru 2012

Do góry
Fajnie się robi Nastrojowo
Pszczelarnia 11:40, 08 gru 2012

Do góry
Jak dobrze pójdzie w niedzielę zobaczymy Pszczółkę w TVN.

Wczoraj wysyłałam fotki z naszego spotkania oraz zdjęcia róży kłodzkiej i ośmiału większego.
O Ogrodowisku będzie też mowa

Oczekujcie, że zobaczycie się na fotkach (nie wiem kto i gdzie ) ale starałam się aby wszyscy byli, a zdjęcie ogólne na pewno jest

Tak więc kolejny ogród z Ogrodowiska w Mai w ogrodzie To nie na 100%, ale nadzieja że to już - może być Pozdrawiam sympatyków ogrodu Pszczelarnia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:35, 08 gru 2012

Do góry
kokietuje jak nic, a będzie super
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:35, 08 gru 2012

Do góry
Będę miała jak to mówią "kuchnię otwartą" - u mnie opcja bez drzwiczek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:33, 08 gru 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Doczytałam wszystko...ale tempo z tą kuchnią, wylewka schnie, sprzęt zamówiony...w jakim kolorze?.....ba nawet mini kącik w planie!
bardzo ciekawa jestem efektu finalnego, ale znając twój gust i styl, wiem, ze będzie super

Irenko, ja improwizuję.. a co wyjdzie to nie wiem wcale. Mam nadzieję, że dobrze, Zmywarka będzie zabudowana, kuchnia nie, a lodówka? nie wiem, jeszcze nie mam Stara tylko stoi, ale na pewno zmienię no i na efekt będę czekać chyba do wiosny, wszak trzeba wyszukać detale.

Nie mam też namiarów na dobrego wykonawcę frontów czyli angielskiej czy francuskiej kuchni z przeszkloną witrynką, Jeśli ktoś ma namiary usilnie proszę na priva
Fronty jak to Kasia nazwała off white Myślałam o kremie, ale podobno teraz się nie robi.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies