Witaj Danusiu
Mam !!!
Była wystraszona bo ochrona ją osaczała .Wielkie chłopy i kobieta,ale jak wskoczyła mi na ręce to chyba cały strach miała już głęboko w tyle ))))))
Nie no jeszcze się stresowała do chwili,aż nie wyszłam z nią prędko na dwór wtedy dała koncert powitalny .Sznaucery głośno się witają )))))))))
Zadzwoniłam po męża,zeby ją zabrał dopiero wróciłam zapłacić za zakupy ...
Pozdrawiam cię serdecznie
ten kremowy do twojego domu pasuje czyli spontanicznie jak w ogrodzie, wtedy efekt najlepszy, bo jak się zaczyna dumanie, to błądzi się..
ja mam zabudowaną lodówkę, ale moja kuchnia robiona w 98 r., bo teraz absolutnie nie dawałabym lodówki do zabudowy, są takie stylowe i większą można wybrać
witrynka na wprost będzie, jeśli dobrze pamiętam, podświetlona i urocze w niej naczynia
będzie świetna, zobaczysz i my też przy okazji
Ona chyba myślałą o innym kremie niż ja chciałam robić, ale i tak wybiorę kolor sama nie zważając na nic. Intuicją będę się kierowała i moim zmysłem postrzegania kolorów
Irenko, pomyśl czy chcesz naturalny czy na bogato?
Potem wybierz szyszki, owocki, cynamon i inne takie albo kolorowe bombki i kwiaty
no widzisz, już mnie naprowadzasz...może na bogato zrobić?
na jakim podkładzie, wiklina bielona, świerkowy, czy jeszcze coś innego? jak bogaty, to w jakich kolorach, złoto i srebro, czy czerwień?
Danusiu, nie kokietuję...tak myślę, jak połączyć kolory w wianku z kolorystyką w domu, żeby te dekoracje świąteczne były spójne i na razie kolor, to największy mój problem;
do tej pory po prostu coś tam robiłam, aby udekorować, a teraz, im więcej ładnych rzeczy zobaczyłam, tym mam trudniej; tu same pomysłowe dziewczyny i wielkie talenty, wzorować się jest na czym, ale i tak nie wiem co wybrać!
Irenko, jak nie masz pomysłu, zrób jak Mati - wielokolorowy, czerwień, pomarańcz i szafirowy akcent też nie zaszkodzi. Oj pokażesz - będzie piękny
Danusiu, liczę na to, że mi ta niemoc twórcza do środy minie i coś wymyślę, dzięki za podpowiedź
Waligóra już doczytał i też zaczyna ze mną o wiankach rozmawiać, dobre