Dawno nie wrzucałam świeżych obrazków ale nie było czasu na robienie zdjęć a w ogrodzie czas nie stoi w miejscu, przekwitły już jukki i nie zrobiłam żadnego zdjęcia ale za to trawy pięknie się prezentują teraz...
Tak, ściachałam wszystko... Tak trochę wygląda jakby się miał zabrać
Formowane drzewa nie za bardzo do mnie chyba pasują. Choć jestem zmuszona poprzycinać lipę przy piwniczce. Nie chce, żeby urosła wielka i potem zwaliła się mi na dom... O wierzbach tez już myślałam, ale one są takie wielkie, że musiała bym firmę wynająć. Ciekawe ile to kosztuje? Muszę rozeznać temat.
Pochwalę się walcem zrobionym przez mojego męża W całości samodzielnie Jest dodatkowo obciążony betonowymi bloczkami. Ma za zadanie równać wszelkie nierówności terenu. Powiem, że faktycznie spełnia tę rolę. Może kiedyś zagramy w golfa???
Wrzucam tutaj zapytanie odnośnie planowanej rabaty bo mam kilka wątpliwości
Chcę przedłużyć rabatę posadzić szpaler hortensji i podsadzić trawkami ale ... no właśnie czy będzie ok? ach i jeszcze łezka z kulkami z bukszpanów i drzewem...dużym, jak znajdę w pobliżu ambrowca to będzie on
Zdjęcie miejsca...tam
i w drugą stronę
i malunki moje na zobrazowanie
i rzut z góry
Wiśnia idzie do wycięcia i trochę do przodu chcę posadzić nowe drzewo a pod domem pomiędzy oknami posadzić różę pnącą, będzie ok?