Róża którą wam pokażę jest u nas około 100lat.Ten krzaczek jest młody,[wyrósł w miejscu po starym krzewie jest bezproblemowa,i piękna podczas kwitnienia.Chciałabym wiedzieć o niej coś więcej
Sebek,ale miałeś gości i jak pięknie się starałęś na ich podjęcie.
Szkoda,że mam tak daleko wszystko mnie omija ))))))))
Pozdrawiam Ciebie i twoich Gości
...witajcie
Trochę zabalowałam forumowo, jednak nie ogrodowo of course...ogrod zajmuje wiele czasu, wprowadzam zmiany, planuję kolejne...
...nic specjalnego się nie dzieje, dziękuję za Waszą troskę i wiele miłych słów i wpisów
...pokażę kilka zdjęć na dowód ze ogród żyje, altana stoi i wszystko ma się dobrze...a, jeszcze coś - różyczka nie minęła wręcz przeciwnie, jest w fazie kulminacji - właśnie zamówiłam kolejne róże w ilości 7 sztuk
własnie zastanawiam się czy nie wykorzystać irgę jako żywopłot, tylko takie pytanko ... czy jakas odmiana osiągnie z 2 metry ? a jak tak to jak długo jej to zajmie, uwzględniając konieczne przycinanie
Może kremowy też będzie ładny. Wszystko zależy od tego jaki odcień ma ten kolor niezależnie czy to kremowy czy siwy.
Zobaczymy na następnych fotkach czy dobrze wybrałaś
Właśnie wróciłam od Kasi z ogrodem pod górkę ani jednego zdjęcia nie ustrzeliłyśmy..tak nam sie fajnie gadało ,że 3 godziny minęły jak z bicza strzelił ogród Kaśki piękny , piękniejszy niż na zdjęciach achhh..można się zakochać bikini niestety nie wzięłam , a mogę się zabić ,że basen szeptał: wskocz do mnie, wskocz do mnie
A teraz zaczyna się czas wielkiej pracy remont drewutni czyli wymiana zielonego dachu i lekka modyfikacja konstrukcji ogólnej dodatkowo nowe lampy czekają na lifting sufitu w wiatrołapie łapki mnie już swędzą przed robotą