Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 15:17, 31 lip 2015

Enya73 napisał(a)
No to trzymam kciuki za drewutnię. U nas w zasadzie, jak wiesz, nie ma takiego miejsca jak drewutnia i też by trzeba pomyśleć o tym przed kolejną zimą. Mam już trochę dość tego bajzlownika za domem i w garażu, ale na razie przed nami remont na górze i przenosiny "dzieci" na drugą stronę. Aż się boję o tym nawet myśleć, ale potem będzie już fajnie. Odzyskamy prywatność

Anitko

W dużym ogrodzie i domu , tak jak jest u Was, to nawet to rzeczone drewno " bezdomne " zbytnio się w oczy nie rzuca..ale u mnie...wiesz co by to było , gdyby drewutni nie było ???..cały czas byśmy się o nie potykali
Mam nadzieję ,źe teraz będzie ładniej niż było przedtem bo ja uważam ,że ta drewutnia to jest najgorszy punkt ogrodu i mnie wątroba boli jak ja na nią patrzę

A tak z innej beczki..też Wam się remontów zachciało ?? aaaaa..... No to mamy " atrakcje " wakacyjne .... Tak wiec pokończmy to ,a potem bedziemy wszędzie robić odbiory i nic tylko se wszyć esperal w takiej sytuacji

Buziole
gierczusia 15:19, 31 lip 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Elu. Ledwo wróciłaś a tu już takie prace
Pozdrawiam i ściskam mocno

Noo widzisz Asiu tu niestety nie był co kaprysić z terminami , bo dach drewutni lada moment sam się zawali..a ten remont wiatrołapu , to się przypętał "przy okazji "

Buziole
gierczusia 15:21, 31 lip 2015

Katkak napisał(a)
Ale super wymyśliłaś tą drewutnię , będzie przyjemne z pożytecznym i w dodatku piękne . Czego chcieć więcej . Buzia

Dzieki Kaśko teraz tylko mi kibicujcie ,źeby dobrze było

Ściskam mocno
gierczusia 15:23, 31 lip 2015

Milka napisał(a)

ALe musi ci tam pięknie pachnieć drewnem, jak lezing uprawiasz

Irenko jak oglądam Wasze takie piękne duże starsze ogrody, to wzdycham z zadrością...oglądam cudne zacienione ustronia, gdzie człek chętnie by się ukrył i poleniuchował ..a u mnie ..non stop bieganie z leżakiem z lewa na prawo ,żeby troszkę cienia znależć i nie spiec sie na skwarkę ... Ale to fakt, drewnem pachnie pięknie

Buziole
gierczusia 15:24, 31 lip 2015

Enya73 napisał(a)
Zamawiam miejsce na leżaczku

Już masz rezerwację
gierczusia 15:25, 31 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Fajny pomysł tej drewutni z ławeczka. A ja tam z tyłu juz drewno widzę.

Bogdziu ja trzymam kciuki za tą koncepcję ręcami i nogami mam nadzieję ,źe wyjdzie git
Pozdrowionka
gierczusia 15:27, 31 lip 2015

Właśnie wróciłam od Kasi z ogrodem pod górkę ani jednego zdjęcia nie ustrzeliłyśmy..tak nam sie fajnie gadało ,że 3 godziny minęły jak z bicza strzelił ogród Kaśki piękny , piękniejszy niż na zdjęciach achhh..można się zakochać bikini niestety nie wzięłam , a mogę się zabić ,że basen szeptał: wskocz do mnie, wskocz do mnie

A teraz zaczyna się czas wielkiej pracy remont drewutni czyli wymiana zielonego dachu i lekka modyfikacja konstrukcji ogólnej dodatkowo nowe lampy czekają na lifting sufitu w wiatrołapie łapki mnie już swędzą przed robotą

Zielona 15:51, 31 lip 2015

Gierczuś - trzymam i ja kciuki za drewutnię, ale muszę... no muszę zapytać, gdzie upolowałaś te cudne lampy? Na westwingu zawsze mi ktoś sprzątnie sprzed nosa, na alle jakoś na takie nie trafiłam, a marzy mi się taki "wazon do góry nogami" (określenie mojego Męża vel Ministra Finansów). Zdradzisz miejsce zakupu?
Zielona 15:51, 31 lip 2015

dubel z wrażenia
gierczusia 16:04, 31 lip 2015

Zielona napisał(a)
Gierczuś - trzymam i ja kciuki za drewutnię, ale muszę... no muszę zapytać, gdzie upolowałaś te cudne lampy? Na westwingu zawsze mi ktoś sprzątnie sprzed nosa, na alle jakoś na takie nie trafiłam, a marzy mi się taki "wazon do góry nogami" (określenie mojego Męża vel Ministra Finansów). Zdradzisz miejsce zakupu?

Martuśka napisałam Ci priva w sprawie lamp ..to znaczy się...w sprawie wazonu do góry nogami ...

Buziole