Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 27 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Heeej... co to za szyfry... też chcę wiedzieć
ENIGMA
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:04, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:01, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Andzelika chodzi o punkt G
Na zielonej... trawce :) 22:00, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Z przymrużeniem oka na koniec naszego święta Drogie Mamy

Zaciągnięte z netu:

Byłam na spacerze z moją córeczką i nagle wypadł jej z rączki lizak. Sięgnęła po niego i chciała go z powrotem wetknąć do buzi, ale powiedziałam jej, żeby tego nie robiła, bo jest już brudny. Spytała, dlaczego, więc odpowiedziałam jej, że na ziemi są różne zarazki i lepiej nie jeść takiego lizaka, albo przynajmniej go umyć.

Córka spojrzała na mnie wielkimi oczami i mówi: "Ale ty jesteś mądra, mamusiu, wszystko wiesz! Jak ty to robisz, że tak dużo wiesz i umiesz?".

Postanowiłam zażartować i mówię jej, że każda mama musi przejść taki TEST DLA MAMY. Idzie do specjalnego pokoju i tam rozwiązuje zadania, odpowiada na pytania i jak wszystko zrobi poprawnie, to może zostać mamą.

Córa chwilkę pomyślała i mówi: "Aha, a jak tego testu nie zda, to zostaje tatą, tak?".

Umarłam. Tak, kochanie, wtedy zostaje tatą! Wszystkiego najlepszego wszystkim wspaniałym mamom, które zdały ten trudny test, z okazji ich święta!

hahaha dobre
Na zielonej... trawce :) 21:25, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Pięknie masz, wręcz perfekcyjnie, nie rozumiem skąd obawy przed pokazaniem w Mai. Już chyba perfekcyjniej być nie może
Na zielonej... trawce :) 21:15, 26 maj 2017

Do góry
Na priv dobra duszyczka mi podesłała
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:08, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Myślę, jestem wręcz pewna, że nie tylko ja

Coś jeszcze, coś więcej... 20:20, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Fiu... fiu.. ale zieleninka

Dajemy radę
Na zielonej... trawce :) 19:58, 26 maj 2017

Do góry
Z przymrużeniem oka na koniec naszego święta Drogie Mamy

Zaciągnięte z netu:

Byłam na spacerze z moją córeczką i nagle wypadł jej z rączki lizak. Sięgnęła po niego i chciała go z powrotem wetknąć do buzi, ale powiedziałam jej, żeby tego nie robiła, bo jest już brudny. Spytała, dlaczego, więc odpowiedziałam jej, że na ziemi są różne zarazki i lepiej nie jeść takiego lizaka, albo przynajmniej go umyć.

Córka spojrzała na mnie wielkimi oczami i mówi: "Ale ty jesteś mądra, mamusiu, wszystko wiesz! Jak ty to robisz, że tak dużo wiesz i umiesz?".

Postanowiłam zażartować i mówię jej, że każda mama musi przejść taki TEST DLA MAMY. Idzie do specjalnego pokoju i tam rozwiązuje zadania, odpowiada na pytania i jak wszystko zrobi poprawnie, to może zostać mamą.

Córa chwilkę pomyślała i mówi: "Aha, a jak tego testu nie zda, to zostaje tatą, tak?".

Umarłam. Tak, kochanie, wtedy zostaje tatą! Wszystkiego najlepszego wszystkim wspaniałym mamom, które zdały ten trudny test, z okazji ich święta!
Na zielonej... trawce :) 15:51, 26 maj 2017

Do góry
iwonkap napisał(a)

Dziękuje za zdjęcia porównawcze, bosko wyglądają a tegoroczne foty to jak po jakiś dopalaczach- piękne przyrosty coraz bardziej jestem na tak

Bardzo poproszę - nie jestem z Wlkp ale moj eM często bywa w tamtych okolicach, bagażnik jest spory wiec jest szansa

Wiosenne przyrosty zawsze takie wypaśne

zaraz podeślę na priv
Na zielonej... trawce :) 15:51, 26 maj 2017

Do góry
BasiaLT napisał(a)

A czego ty się "bajasz" się pytam? kto jak nie ty? przecież masz absolutnie przepięknie. Jedyny strach to taki że pół Polski zmałpuje twój krąg.

Abym się kiedyś zdecydowała (w co raczej wątpię) pokazać swój ogród w Mai musiałby być w moim mniemaniu perfekcyjny, a póki co taki nie jest (zresztą nie wiem czy kiedykolwiek będzie) - mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w najbliższym roku, dwóch latach

A krąg... no cóż nie mam go na wyłączość sama zresztą też skądś czerpałam inspirację
Na zielonej... trawce :) 15:47, 26 maj 2017

Do góry
Nawet jakby były ruchome to i tak nie zdecydowałabym się uszczknąć coś z trawnika z wcześniejszych 500m2 mam go 250, drugie 250 to rabaty... wystarczy

W jednym miejscu mam tylko ekobordy, bo za rok-dwa plac zabaw zniknie i powstanie tam altana
Na zielonej... trawce :) 13:10, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Tak obrzeża mam na stałe

Przynajmniej nie masz pokus, żeby zmieniać kształt rabat.
Na zielonej... trawce :) 10:00, 26 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

To chyba by trzeba było zaprosić... a ja za bardzo się "bajam"
Dzięki

A czego ty się "bajasz" się pytam? kto jak nie ty? przecież masz absolutnie przepięknie. Jedyny strach to taki że pół Polski zmałpuje twój krąg.
Na zielonej... trawce :) 09:41, 26 maj 2017

Do góry

Dziękuje za zdjęcia porównawcze, bosko wyglądają a tegoroczne foty to jak po jakiś dopalaczach- piękne przyrosty coraz bardziej jestem na tak
AngelikaX napisał(a)

ps. Gdzie szukać? A skąd jesteś - jak z Wlkp to namiar mogę Ci podesłać

Bardzo poproszę - nie jestem z Wlkp ale moj eM często bywa w tamtych okolicach, bagażnik jest spory wiec jest szansa
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 22:40, 25 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Powiedz, że to sprawa wagi urzędowej i swoje musi odleżeć

hahah otóż to!!!!
Typografia ogrodu 22:34, 25 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Jak Cię to pocieszy, to zanim się wprowadziliśmy, na czas budowy u nas zielsko tak się rozpanoszyło, że osty miały po 1,5m - nawet nie zdawałam sobie sprawy, że chwaściory mogą takich rozmiarów urosnąc....

Z wodą nie pomogę, bo nie mam na ten temat bladego pojęcia... ale zapewne temat zgłębisz i się nie obejrzymy a szczeki będziemy zbierać
u nas lebioda miała dwa metry a inne chwasty... szkoda gadać. ale kupilismy ziemię która od kilkunasty jak nie kilkudziesieciu lat była łaką. trawy sięgały po pachy. wszystko zostało wytalerzowane, przeorane, zbronowane i recznie zgrabione. nawet deweloperskie domki lepiej oczysczony teren maja.
Anna i Ogród 22:29, 25 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Ale masz piękne bratki i zasłonki na altance pieknie się prezentują... dodają jej uroku... masz gdzieś foto całości?

Kiedyś wstawiałam ale jeszcze niewiele było zielonego obok.
Jutro cyknę i wstawię świeżą fotkę altany.

Ps. pięknie to masz Ty u mnie wciąż jeszcze bałagan i roślinki małe
Mój ogród pod górkę... 21:49, 25 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Albo dzbanek mocnej melisy....

Rozumiem, że bez Waszej zgody nie ma takiej opcji żeby teren podniesiono...

Gość posiada pozwolenie na budowę. O zgodę do tej pory nikt nas nie pytał. Zgłębiam temat.
Anna i Ogród 21:48, 25 maj 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
Carnival przy altanie to terminator. Mrozy mu nie zaszkodziły ani ani. Cały bielusieńki Pelargonia z mini bratkami

Buk w ubiegłym roku był bardziej zielony niż czerwony ale w tym roku jest prześliczny

Ale masz piękne bratki i zasłonki na altance pieknie się prezentują... dodają jej uroku... masz gdzieś foto całości?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies