Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 16:40, 25 maj 2017

Makusia napisał(a)

Eeeee....nie kumam- to ujęcie tego samego cisa? Z upływem lat jakby pieniek mu się krótszy zrobił Czy korona tak przyrosła, że pieniek przysłoniła?
Zresztą- co by się z tymi cisami nie działo, czy im pieniek się skraca, czy łepetyna rośnie- cudnej urody są

Korona przyrosła... ale zdjęcie tak też zrobione "od góry" - wygląda na krótszy niż jest

Tu z ubiegłego roku foto z września

iwonkap 09:41, 26 maj 2017

Dziękuje za zdjęcia porównawcze, bosko wyglądają a tegoroczne foty to jak po jakiś dopalaczach- piękne przyrosty coraz bardziej jestem na tak
AngelikaX napisał(a)

ps. Gdzie szukać? A skąd jesteś - jak z Wlkp to namiar mogę Ci podesłać

Bardzo poproszę - nie jestem z Wlkp ale moj eM często bywa w tamtych okolicach, bagażnik jest spory wiec jest szansa
BasiaLT 10:00, 26 maj 2017

AngelikaX napisał(a)

To chyba by trzeba było zaprosić... a ja za bardzo się "bajam"
Dzięki

A czego ty się "bajasz" się pytam? kto jak nie ty? przecież masz absolutnie przepięknie. Jedyny strach to taki że pół Polski zmałpuje twój krąg.
_Martini_ 13:10, 26 maj 2017

AngelikaX napisał(a)
Tak obrzeża mam na stałe

Przynajmniej nie masz pokus, żeby zmieniać kształt rabat.
AngelikaX 15:47, 26 maj 2017

Nawet jakby były ruchome to i tak nie zdecydowałabym się uszczknąć coś z trawnika z wcześniejszych 500m2 mam go 250, drugie 250 to rabaty... wystarczy

W jednym miejscu mam tylko ekobordy, bo za rok-dwa plac zabaw zniknie i powstanie tam altana
AngelikaX 15:51, 26 maj 2017

BasiaLT napisał(a)

A czego ty się "bajasz" się pytam? kto jak nie ty? przecież masz absolutnie przepięknie. Jedyny strach to taki że pół Polski zmałpuje twój krąg.

Abym się kiedyś zdecydowała (w co raczej wątpię) pokazać swój ogród w Mai musiałby być w moim mniemaniu perfekcyjny, a póki co taki nie jest (zresztą nie wiem czy kiedykolwiek będzie) - mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w najbliższym roku, dwóch latach

A krąg... no cóż nie mam go na wyłączość sama zresztą też skądś czerpałam inspirację
AngelikaX 15:51, 26 maj 2017

iwonkap napisał(a)

Dziękuje za zdjęcia porównawcze, bosko wyglądają a tegoroczne foty to jak po jakiś dopalaczach- piękne przyrosty coraz bardziej jestem na tak

Bardzo poproszę - nie jestem z Wlkp ale moj eM często bywa w tamtych okolicach, bagażnik jest spory wiec jest szansa

Wiosenne przyrosty zawsze takie wypaśne

zaraz podeślę na priv
AngelikaX 19:58, 26 maj 2017

Z przymrużeniem oka na koniec naszego święta Drogie Mamy

Zaciągnięte z netu:

Byłam na spacerze z moją córeczką i nagle wypadł jej z rączki lizak. Sięgnęła po niego i chciała go z powrotem wetknąć do buzi, ale powiedziałam jej, żeby tego nie robiła, bo jest już brudny. Spytała, dlaczego, więc odpowiedziałam jej, że na ziemi są różne zarazki i lepiej nie jeść takiego lizaka, albo przynajmniej go umyć.

Córka spojrzała na mnie wielkimi oczami i mówi: "Ale ty jesteś mądra, mamusiu, wszystko wiesz! Jak ty to robisz, że tak dużo wiesz i umiesz?".

Postanowiłam zażartować i mówię jej, że każda mama musi przejść taki TEST DLA MAMY. Idzie do specjalnego pokoju i tam rozwiązuje zadania, odpowiada na pytania i jak wszystko zrobi poprawnie, to może zostać mamą.

Córa chwilkę pomyślała i mówi: "Aha, a jak tego testu nie zda, to zostaje tatą, tak?".

Umarłam. Tak, kochanie, wtedy zostaje tatą! Wszystkiego najlepszego wszystkim wspaniałym mamom, które zdały ten trudny test, z okazji ich święta!
Sebek 20:52, 26 maj 2017

Tez czytasz Wyznajemy?
AngelikaX 21:15, 26 maj 2017

Na priv dobra duszyczka mi podesłała