dziękuję Aniu mam nadzieję, że łapka nie boli juz tak bardzo.....
a fiołek od Ciebie też mi zakwitł ! tadam
Sebek, nie wiem czy w zeszłym roku dzieciarnia też chodziła, bo nie mieliśmy dzwonka a;e dzisiaj już kilka grup było - różnych wiekowo! a co najdziwniejsze, że jak mój M powiedział, że już cukierków nie ma to młodzież poprosiła o .... jajka
dziękuję Aniu mam nadzieję, że łapka nie boli juz tak bardzo.....
a fiołek od Ciebie też mi zakwitł ! tadam
Sebek, nie wiem czy w zeszłym roku dzieciarnia też chodziła, bo nie mieliśmy dzwonka a;e dzisiaj już kilka grup było - różnych wiekowo! a co najdziwniejsze, że jak mój M powiedział, że już cukierków nie ma to młodzież poprosiła o .... jajka
są zobacz Sebek na allegro pełno szkółek je oferuje, a ja kupiłam teraz brzoskwinię Saturn, pyszna
Aniu ty masz same pyszne rzeczy .Ona tak szybko owocowała ,że wiesz???
mnie owocuje odmiana Inka, w połowie lipca, a odmiana Saturn owocuje w połowie sierpnia i ja kupiłam do starego ogrodu, będę trochę przycinała,żeby tak mocno się nie rozrosła, bo mam tam mało miejsca
Cisy sadziłam od kostki 1,80 i będę się starała zachować taką szerokość na całej długości rabaty.
Dziś wsadziłam bukszpany ale i tak nie widać bo nie zdążyłam wyciąć kapusty ozdobnej, pełno tam ściętych łodyg goździków, poza tym migdałka muszę gdzieś przesadzić - pytanie GDZIE?
Trzmielina też już na swoim miejscu.
Zostaje mi jeszcze wiśnia, po którą pojadę 10 - mam nadzieję, że zima nas nie zaskoczy...
Sebek, w takim razie chyba zostawię tylko żurawki i korę w tym miejscu praktycznie cały czas jest cień i obawiam się że tojeść może nie wytrzymać
Paweł, dzięki za wsparcie bo już miałam wątpliwości co do mojego świerkowego nieładu, ale pocieszałam się tym że na wiosnę można jeszcze przesadzić
Tylko student musi mieć na prawdę wielką wiedzę o roślinach, ich zastosowaniu, końcowej wielkości, stanowisku - na pewno się o tym uczą ale czy dobrze to taki student skomponuje?
Tylko student musi mieć na prawdę wielką wiedzę o roślinach, ich zastosowaniu, końcowej wielkości, stanowisku - na pewno się o tym uczą ale czy dobrze to taki student skomponuje?