dziękuję - zostaw, nie widać twarzy wreszcie dostałam się do moich zdjęć to zestawienie mnie zauroczyło Graham Thomas i żółta odmiana bukszpanu
Wpadam na chwilę, wkrótce zatrzxymam się na dłużej i przejrzę Twój ogród. Fajnie było sie spotkać u Szmitów
Nie było czasu na tęsknoty.. relacje ze spotkania mam już z kilku rąk Ale mi też było tęskno... trudno.. poczekam na dziesięciolecie
Bogdzia ja dziś poza komputem.. i nie nadążam nawet u siebie. Doskonale Cię rozumiem.. Patrz jaki pająk jest wielki To z jego powodu wczoraj pobiegłam z aparatem po ogrodzie przed wyjazdem.. liliowce kwiat mają 1 dzień. Musiałam sfotografować Dla porównania zwykły liliowiec To te od kobity z mego rejonu Też chyba jakieś pająki zamawiałaś .
A jeszcze w sprawie liliowców, jesteś też spec w tej dziedzinie. Otóż sporo osób skarży się że w tym roku mają kiepskie. U mnie żar słońca przypalił liście a ja na wiosnę podlewałam mocno bo pamiętałam jak pisałaś podlewać ale to coby kwiatów było sporo. Zasilasz czymś dodatkowo poza kompostem ?
To jak usunąć? Czy zostawisz sobie na pamiątkę?
Oj, ciężka, ciężka. Ale i radości też niesie. Fantastycznie teraz wyglądają. Jeśli wczoraj miałaś czkawkę, to się przyznaję, że za moją przyczyną.
nic nie piszę...o nic nie pytam ...fotki oglądam... LATO
Dawno mnie nie było, więc zaglądam co słychać...troszkę rano mam wolnego czasu więc zamiast porannej gimnastyki przelecę się po ogródkach... Szkoda, ze nie było cię w Pęchcinie...wielka szkoda, bo już się za tobą stęskniłam...
Ania czy ja mogę nieśmiało poprosić o zdjęcie rabaty w szerokim kadrze tam gdzie masz floksy