Ona ma naturalnie taki kolor, czy ja wypaliło, jeśli naturalny, to boska! rozmnażaj, będziemy prosic o sadzonki, bo w ogrodzie doskonale ci idzie, pozdrawiam
Margaretka, no byłam.. 1000 km, ale warto dla tych 40 hektarów
Kilka zdjęć na dowód, bo reszta w wątku spotkaniowym, a tak byłąm pochłonięta rozmową z Sebą i resztą, że prawie zdjęć nie zrobiłam, i dużo nie widziałam. Od czego są jednak ogrodowiczanie.. nadrobiłam
pierwsza grupa, która wpadła mi w obiektyw
No Gosi i Kondzia przedstawiać nie trzeba
Też sobie zakupiłam 3 te Gracki i tez będę dzielić, ale za rok wiosną niech nabiorą masy; dróżka blue lawendowa cudna do ciebie, jak kochasz niebieskości, koniecznie hortensja Renate
Wyobrażam sobie tylko jak to pięknie wszystko wygląda. Zdjęcia są fantastyczne. Rzeka floksikowa i hostowa rewelacyjna. Na zrobienie czegoś tak podobnego potrzebowałabym większej działki. Floks powraca do naszych ogrodów. Pamiętam te kwiaty z ogrodu babci.
Czy ten kolor jest taki mocno żółty jak na zdjęciach?! Matko, miała być bursztynowa, a nie jajecznicowa No nie wiem, czy ją zaakceptuje..... U mnie dwa pączki, ale pewnie jeszcze poczekam zanim rozkwitnie.