Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 10:30, 25 lip 2015

Kochani, bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie miłe wpisy Czytam je wszystkie bardzo uważnie, ale pozwólcie, że odpowiem dzisiaj zbiorowo. Jesteście kochani, że o mnie pamiętacie, choć ja do Was teraz mniej zaglądam, a właściwie to nie tak: zaglądam często, do wielu wątków, tylko po cichutku... Jestem zachwycona Waszymi zmianami, metamorfozami, Wasze ogrody są coraz piękniejsze U mnie teraz nastapił jakiś marazm w kwitnieniu, róże pościnane na wys. 0.5 metra, lawenda czeka na cięcie, hortensje powoli zaczynają, ale nie są spektakularne, więc i nie ma co pokazywać. Odpowiadając na pytanie Violi, to berberys Admiration. Jeśli jutro uda mi się porobić jakieś fotki, to wstawię, a na razie życzę Wam udanego weekendu
Milka 12:10, 25 lip 2015

Kochana, fajnie, że jesteś mam teraz też podobnie, jakoś nijako na ogrodzie, ważne że coś nam pokażesz, buziaki
ryska 12:41, 25 lip 2015

Buziak
Viola 12:44, 26 lip 2015

Dziękuję Agnieszko za odpowiedź- berberys Admiration już od dawna robi na mnie wrażenie, chyba najwyższy czas zaprosić go do ogrodu Pozdrawiam
szemusia 10:55, 27 lip 2015

Agnieszko, dobrze, ze od czasu do czasu się odezwiesz
Pozytywne fluidy ślę
Pozdrawiam cieplutko...
Margarete 11:27, 27 lip 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Kochani, bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie miłe wpisy Czytam je wszystkie bardzo uważnie, ale pozwólcie, że odpowiem dzisiaj zbiorowo. Jesteście kochani, że o mnie pamiętacie, choć ja do Was teraz mniej zaglądam, a właściwie to nie tak: zaglądam często, do wielu wątków, tylko po cichutku... Jestem zachwycona Waszymi zmianami, metamorfozami, Wasze ogrody są coraz piękniejsze U mnie teraz nastapił jakiś marazm w kwitnieniu, róże pościnane na wys. 0.5 metra, lawenda czeka na cięcie, hortensje powoli zaczynają, ale nie są spektakularne, więc i nie ma co pokazywać. Odpowiadając na pytanie Violi, to berberys Admiration. Jeśli jutro uda mi się porobić jakieś fotki, to wstawię, a na razie życzę Wam udanego weekendu

Buziaki i dobre energie do ciebie slę
AgnieszkaW 12:20, 27 lip 2015

obiecane fotki:

WilczaGora 21:40, 27 lip 2015

jeśli to jest "marazm" to ja poproszę teki codziennie
szemusia 16:15, 28 lip 2015

Powiem tylko jedno - cuuuudnie...
16:54, 28 lip 2015
ciekawy ten marazm jest! - w moim słowniku to słowo jakieś inne znaczenie ma niż w twoim.
kazdy by chciał taki marazm pokazywać!!! ooo!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies