Aniu jaka wysoka rośnie Invincibelle? Czy z czasem blaknie kolor? W sklepach sprawia wrażenie delikatnej (mam na myśli pokrój, grubość łodyg). Patrzę na nią już chyba 3. sezon i się zastanawiam.
Dodam że bardzo ładnie wyglądasz w sukience. Dziewczęco. No, nie podlizuję się bynajmniej
Taki własnie pokrój różanych krzaczków lubię ,kwiat równie piękny .Czy dobrze widzę Violu , ona jest czerwona? Ale ty się ładnie z nich cieszysz Nie powstrzymuj się ,wklejaj kazdy kwiatuszek .Moją pierwszą różyczkę to nawet całowałam hi,hi A co ,jak się cieszyć to całą sobą Moje dzisiaj czyściłam ,ulewa i wiatr zrobił swoje.Rozwinęła się Nahema ona ma najcudowniejszy zapach jaki może mieć róża ,odejśc od niej nie mogę .Zdjęcia zrobię dopiero w sobotę bo walczę z oczyszczalnią ścieków Juz mam dosyć ,kazdego roku zatykają sie dziurki w matach od twardej wody Wytwarza się wapień z fluorem i po zawodach.Co prawda firma przyjeżdza i wężem pod ciśnieniem przetyka ,ale mnie to męczy bo przecież do śmierci nie będą tego robić.Muszę coś z tym fantem zrobić.Ten typ oczyszczalni nie zdał u mnie egzaminu ,.a żadnej solanki nie będę zakładać jak mi sugerują .Ciągle u mnie coś się dzieje ,a ja taka zmęczona juz jestem i wiecznie biegiem .Przydałby mi sie taki miesięczny wypoczynek Do soboty zatem Violu. Bużka
Czemu nie posadziłam czosnków ?!?!?! Muszę zapisać na przyszły rok - koniecznie! Ta kompozycja - Czosnki, róże i ..... koper - boska Asiu będę Cię jesienią BŁAGAĆ o nasionka stipy dla mnie. Tym razem już muszę wysiać i dopilnować, w tym roku nie wyszło
I tu Cię zaskoczę.. fociłam jak głupia i przed ogrodowiskiem
Tylko część zdjęć wykasowałam przez przypadek.. ale fotografowałam wszytko..
Pierwsza rabata .. ale dumna byłam z siebie
Pierwsze drzewka..
Pierwsza rabata skomponowana.. pomijam, że nic z niej się nie zostało.. tawuły przesadzone zostały, ale dalej tu są .. reszta rozparcelowana po ogrodzie...bo cycki urosły.... itd itp 4 lata przed ogrodowiskiem
. Ale ogrodowisko mi powiedziało, że jestem normalna, że fotografuje I to nawet ma wymiar praktyczny