Tak się zastanawiam, bo zdjęcie nie pokazuje wyraźnie, czy ta hortka ma kwiaty płonne i płodne czy to tylko nie rozwinięte kwiatki. Mój Phantom wygląda inaczej, a mam ich 5.
Hortki masz cudne. i dużo Jak podrosną to dopiero pokażą.
Zadbane rośliny to znaczy zdrowe, mam kłopoty z dostarczaniem im wody, jak rozwiążę w przyszłości ten problem (studnia głębinowa), to będę mógł mówić o zdrowym ogrodzie.
Część działki przeznaczona pod rośliny, to 25 arów, czyli wcale nie taki duży .
gratki Kasiula
to moje ulubione nasadzenie :0 pisz mi szybko co rośnie przed to najnizsze pietro? jaka to trawka? bo idelanie pasuje kolorem do stipy sadziłas te roślinki na mijanke że taki efekt przemieszania czy równo a same sie pomieszały??????
Witam,
mam pytanko - ta hortka kupiona zostało pod nazwa Pax, powinna być cała biała a tym czasem 2/3 jest w ciemnym różu a 1/3 biała.
Może ktoś zna przyczynę?
w ogrodzie dało sie robic dopiero wieczorem wiec zdjeć nie ma bo sie ciemno zrobiło...jedno z 6 rano bo chowałam do cienia nieposadzone jeszcze hosty.. wielki bajzel tutaj ale sadzone na szybko i bez ingerencji w linie kroplującą, ale mam nadzieję że Silver znajdzie odpowiednią droge do rozrośnięcia się i stworzenia rzeki silverowo-hostowej