Witaj Danusiu, mam ją dopiero półtora tygodnia i dostałam od kuzynki, która często wyjeżdża a ma już kilka kotów. Matka jest zwykłym dachowcem, ale ojciec nieznanego pochodzenia. Jej rodzeństwo krótkowłose, tylko ona taka inna - rzeczywiście śliczna. Przypuszczam, że ma jakąś domieszkę Maine Coona w genach. Trzyma się ludzi, a futerko delikatne jak jedwab. Ania asc już ją kojarzyła z Twoim Prezesem...
Rupert rzeczywiście ogromny. Moja koleżanka ma kotkę tej rasy, nie widziałam jej dwa miesiące i byłam w szoku jak bardzo urosła.
Pozdrawiam
Widzę, że oprócz kulek i innych takich na pniu, temat lustra spopularyzowałam na ogrodowisku. Szklarze moje lustra powinni mi montować za darmo
Derenia odsuń żeby nie zasłaniał. Przed lustrem? teraz nie wiem, trzeba rabatę wykroić, ale to już na wiosnę, bo lustro się już nie przyklei, mrozy będą a klej musi schnąć 2 tygodnie.
Raczej na chwilę to będzie, ale mnie te 10 dni z cyklamenami bardzo uszczęśliwi Mam nadzieję, że na naszych warsztatach będą jeszcze żywe i ładne
Vita - doniczki zapadły się, o tym samym pomyślałam, jutro podłożę coś sztywniejszego i będą wyżej, ale wprost nie mogłam się doczekać żeby zdjęcia zrobić.
Świetny balkon [/quote
Danusiu, dzięki za uznanie To moja namiastka ogródka i tarasu, która jest "w zasięgu ręki "
W zależności od pory roku zmienia swój wygląd
Przepięknie jest, a raczej było, ale strasznie miło mi się ogląda. Pozdrawiam.
Raczej świece nie będą czerwone, ale przymiarke zrobiłam
Dawno mnie nie było na forum, więc zaczęłam od szefowej, bo widzę że dużo się dzieje.
Donicom mówię - hm. Bardziej bym widziała spatynowane, zrobione na ołów na przykład.
Wianek adwentowy - cudny i z tymi świecami, mimo że jeszcze bez żadnych ozdób.
Ja też mam wianek z kolcami na cztery świece i w zeszłym roku miałam kremowe i jakiś taki mdły mi się wydawał, więc w tym roku kupiłam czerwone, ale takie klasyczne, grube i krótkie walce. Boże Narodzenie lubi czerwony w dekoracjach, jakoś tak to jest.
Mam nadzieję, że pokażesz swój wianek po udekorowaniu, będę się inspirować. Bo to już w najbliższą niedzielę zapalamy pierwszą świecę.
Danusia, a robisz żywą girlandę na schody na święta?
Pokażę swoje nowe doniczki, są bardzo bogate, może nawet za bardzo, ale ja lubię czasem takie przewrotne detale w ogrodzie.
Znam to uczucie! Ale wszystko gra: szarości, srebrzystości, mat i połysk.
Bogactwo formy, w okolicach świąt jest nawet wskazane. Popatrz na proporcje donicy i cyklamenów.
Nie da się ich odrobinę wypiętrzyć?