Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W ogródku Iwony 22:19, 19 lip 2015

Do góry
Ivvvona napisał(a)

Przepiękna.
Pozdrowionka zostawiam.
Mój 4 arowy azyl... 22:18, 19 lip 2015

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Dzisiaj krótki wypad na działkę, było wiśniobranie. Nie można dłużej czekać, bo ptaki mi je zbiorą.

też "walczyłam" z wiśniami, zrobiłam sporo wiśniowego soczku i dżemu najżmudniejsze to drylowanie
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:16, 19 lip 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Mira.... może to śmieszne, ale jak oglądam Twoje foty..to muszę się zastanowić czyj to ogród .. mój czy twój Skłonności mamy do podobnych roślin. Tylko u Ciebie doniczkowo duże a u mnie go praktycznie brak. Jednak mam większy ogród i nie muszę wygospodarowywać miejsca i dokładać sobie roboty w doniczkach

Moja orkiestra jest po prostu większa ..ale zestaw instrumentalny podobny Bo orkiestra bez względu na wielkość musi dobrze brzmieć

Dziękuję za piękne spojrzenie na mój ogród... z miłą chęcią obejrzałam i poczytałam... wiesz, że zawsze możesz do mnie zajrzeć i nie musisz się zapowiadać. Wiec z aparatem czy nie, masz bramkę otwartą. Od 3 lat to Ci powtarzam, już mi się znudziło.

Ten powojnik to powojnik bylinowy Alionushka. Kwitnie długo, chyba najdłużej z powojników i bylinowy, wiec nie ma problemu co z nim robić wiosną Nie choruje i nie wymarza.

Ania niezwykle to miłe co piszesz i pewnie z zaproszenia nie raz skorzystam.
U mnie masz również otwarte drzwi no i czekamy

Lubimy kolory i zapachy to fakt. Ale ogrody są skrajnie różne no choćby wielkość.Zdziwisz się jak mam mały i sporo iglaków. Za to zagadam Cię

A ten powojnik mam już zapisany . Ja byłam pewna że widziałam niebieski a wszędzie pisze że różowy Twoje zdjęci też pokazuje różowy.

A liatri u Ciebie nie widziałam
u mnie teraz kwitnie i jest duuuużo kupek choć gdzie.

A jak patrzyłam na Twoje rabaty to mi się bukietów zachciało i zrobiłam

Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 22:11, 19 lip 2015

Do góry
Edit napisał(a)

cóż to takiego, wygląda dość oryginalnie ... przynajmniej dla mnie
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:10, 19 lip 2015

Do góry
babka napisał(a)
Nonono spotkanko za spotkankiem
Pozdrawiam ciepło
Acha, zbierałam dziś nasiona stipy i pomyślałam o Tobie

No dzięki Alinie, która mnie zaprosiła do siebie, miałam okazję poznać legendarną Bogdzie i inne dziewczyny z grupy łódziej, a nawet Kondzia Cieszę się niezmiernie.

Na nasiona stipy reflektuję. Powiedz tylko kochana jak mogę Ci się zrewanżować?

Ogrodowy spektakl trwa ... 22:09, 19 lip 2015

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Dzięki Miro za piękne foty z wycieczki do Ani. Pozdrowienia dla wszystkich. 2 razy byłem u Małej Mi i po powrocie miałem takie same odczucia. No co Ty piękny masz ogród - zobacz na powyższe foty.

Cieszę się, że relacja się podobała.
Ja narzekam głównie na ilośc pracy którą trzeba wykonać, i czas nie można się zaogrodzić a trochę już tak jest. No i stale końca nie ma

Ja jak wróciłam od Ani to ogarnęła mnie taka energia że wszystkie doniczki które czekały na miejsce nagle znalazły miejsce i wkopałam .
No nowo zakupione muszą nabrać mocy.

zakwitła mi Bacarole, musiałam mocno przyciąć na wiosnę bo wymarza ale jak kwitnie to nie złoszczę się

Buszując w zbożu i kukurydzy:) 22:06, 19 lip 2015

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)
Renia jak Tam po dzisiejszym dniu, bo pogoda taka nieobliczalna? - u nas na razie lekko podlało i mocniej powiało.

Wielkiej burzy na szczęście nie było, ale wiatr był na tyle silny, że zaś grabienie mnie czeka, bo jakieś drobne gałązki połamało. Nawet deszczu spadło niewiele, a tak liczyłam na niego i nie podlewałam.
Za to dzisiaj straszyło, straszyło, aż w końcu podlewa teraz A całą wodę ze studni wylałam wieczorem
To potwierdza moją teorię, że jak podlewam, to jest większa szansa na deszcz, niż jak się chmurzy, grzmi i liczę na deszcz

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 22:05, 19 lip 2015

Do góry
Nowy nabytek z Pęchcina myślę, że rozrośnie się tak jak u Basi z 4 arów

tojeść orszelinowata

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:02, 19 lip 2015

Do góry
Joku napisał(a)
Też mi się podoba Arabella. Mam, ale nie taki dorodny jak twój.

to dokup jeszcze Alionuszkę też bylinowatu z Octavia Hill

a tu między Anabelle
Choroby i szkodniki żywotników - tuja - Thuja 22:02, 19 lip 2015

Do góry
Witam,

Z moimi tujami dzieję się coś niedobrego. Wyglądają jakby usychały, przeważnie końcówki gałązek sa suche i brązowe, ale są też miejsca gdzie cała gałązka jest sucha, czy da sie jeszcze uratować drzewka?

Ogród Beaty 22:00, 19 lip 2015

Do góry
Boróweczki
Ogród Beaty 22:00, 19 lip 2015

Do góry
Boróweczki
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 21:59, 19 lip 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)

Reniu, Ty mi tu takie zdjęcia piękne wrzucasz, a ja jeszcze nie zaglądnęłam.
I pamiętaj, codziennie wieczorkiem spacerek do tytoniu
Bo niestety nie masz go pod oknami. W przyszłym roku posadź go jak najbliżej domu.

Na razie to nie za bardzo jest gdzie pod oknami go sadzić.. ale pachnie pięknie, może coś obmyślę do tego czasu

Szukam inspiracji z czym posadzić różewe zawilce.. jakby ktos miał pomysł....

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:59, 19 lip 2015

Do góry
Gosia z Krzysiem taki wielkolud mi przywieźli, azalię pontyjską, jestem ogromnie wdzięczna, cudo to będzie mi pachnieć
bardzo Wam obojgu dziękujemy, taki okaz od serca, bo nieźle w szkółce kosztuje

prezent od Kasi zielonogórskiej, jej mama to zrobiła, piękne rękodzieło, Kasiu koniecznie mamie podziękuj, cudne

i kolejne podziękowanie Kasi i jej mamie, ciasto przepyszne, te kupne moje, to pod stołem mogą siedzieć..zjadłam teraz 4 kawałki!!!
I Kindzi dziękuje za świeżutkie, żółte iryski

a Misia była grzeczna i goście ja\ą polubili
i tyle fot mam, lecę do wątków dziewczyn, zostawić im pamiątkowe fotkii idę odpocząć, mam nadzieję, ze bezpiecznie i szybko dotrą do domków

Ogród Beaty 21:58, 19 lip 2015

Do góry
A warzywka rosną
Działka prawie w Borach Tucholskich 21:57, 19 lip 2015

Do góry
Katkak napisał(a)
Już przestań wymieniać bo kiedyś Ci zapukam do drzwi i co? .....

"Za daleko mieszkasz miły(a), za daleko mieszkasz.." kto to jeszcze pamięta

to teraz tylko jedna
Masja
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:55, 19 lip 2015

Do góry
to poproś albo sama zniszcz
Ogród Beaty 21:55, 19 lip 2015

Do góry
Pracowite bączki mają co robić
Rododendronowy ogród II. 21:53, 19 lip 2015

Do góry
marzena napisał(a)

Bogdziu, liliowce masz piękne, ale mnie najbardziej zauroczył właśnie ten liliowy, jak się nazywa ?

piszesz, że podlewasz...ja też codziennie to robię, ale dzisiaj niebo mi pomogło...
pozdrawiam

Westerplatte. U mnie nie padało ale jak słysze o nawałnicach to juz wolę podlewac.
Ogród Beaty 21:52, 19 lip 2015

Do góry
Jeżówki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies