Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:58, 19 lip 2015

anka_ napisał(a)
Bożenko nie narobiło u was szkód?

Aniu własnie wróciłam z podlewania ogrodu. Niebo sie zachmurzyło , grzmiało i było ciemno ze przerwalosmy podlewanie i przyszlismy do domu a po chwili było pięknie. Ani jedna kropla deszczu nie spadła i trzeba było wracac do podlewania. Twoje pytanie sugeruje że u Ciebie było inaczej , ide zobaczyc do Twojego wątku.
rozajerycha 21:07, 19 lip 2015

Bogdziu dziękuję pięknie i mocno Cię ściskam.
martek
Madzenka 21:12, 19 lip 2015

Całe szczęscie, ze te nawałnice Cie ominęły.
Masz rewelacyjna kolekcję liliwoców.

Ogród Alinki mam nadzieje kiedys osobiscie objrzeć
anka_ 21:13, 19 lip 2015

Bogdzia napisał(a)

Aniu własnie wróciłam z podlewania ogrodu. Niebo sie zachmurzyło , grzmiało i było ciemno ze przerwalosmy podlewanie i przyszlismy do domu a po chwili było pięknie. Ani jedna kropla deszczu nie spadła i trzeba było wracac do podlewania. Twoje pytanie sugeruje że u Ciebie było inaczej , ide zobaczyc do Twojego wątku.

Mam przyjaciółkę w łódzkim (tylko bardziej w stronę Kutna) i mówiła że u niej taka nawałnica przeszła, stąd moje pytanie. Dobrze, że nic się nie stało. Choć szkoda że u was nie popadało i musieliście podlewać.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
marzena 21:47, 19 lip 2015

Bogdziu, liliowce masz piękne, ale mnie najbardziej zauroczył właśnie ten liliowy, jak się nazywa ?

piszesz, że podlewasz...ja też codziennie to robię, ale dzisiaj niebo mi pomogło...
pozdrawiam
Bogdzia 21:49, 19 lip 2015

Madzenka napisał(a)
Całe szczęscie, ze te nawałnice Cie ominęły.
Masz rewelacyjna kolekcję liliwoców.

Ogród Alinki mam nadzieje kiedys osobiscie objrzeć

Liliowców mam trochę -ponad 40 ale nie mam miejsca by je wyeksponowac i tak się duszą po kątach.
Bogdzia 21:50, 19 lip 2015

anka_ napisał(a)

Mam przyjaciółkę w łódzkim (tylko bardziej w stronę Kutna) i mówiła że u niej taka nawałnica przeszła, stąd moje pytanie. Dobrze, że nic się nie stało. Choć szkoda że u was nie popadało i musieliście podlewać.

Juz wolę podlewanie od nawałnicy.
Bogdzia 21:53, 19 lip 2015

marzena napisał(a)

Bogdziu, liliowce masz piękne, ale mnie najbardziej zauroczył właśnie ten liliowy, jak się nazywa ?

piszesz, że podlewasz...ja też codziennie to robię, ale dzisiaj niebo mi pomogło...
pozdrawiam

Westerplatte. U mnie nie padało ale jak słysze o nawałnicach to juz wolę podlewac.
Bogdzia 21:54, 19 lip 2015

rozajerycha napisał(a)
Bogdziu dziękuję pięknie i mocno Cię ściskam.
martek

Marta zaglądaj od czasu do czasu.Pozdrówka serdeczne.
an_tre 22:24, 19 lip 2015

Bożenko twoja kolekcja liliowców jest naprawdę imponująca
czekasz jeszcze na deszczyk? u nas przeszła nawałnica, było trochę strasznie ale ogród podlany, na kilka dni starczy
pozdrowionka
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies