Danusiu no pewnie . Wszyscy wiemy że to Witka produkt. Dostałem od Was taką naleweczkę w czasie cięcia jałowca. To była nalewka z tarniny. Butelka już pusta i trzymam ją jak relikwie na pamiątkę.
Witku pyszna była im starsza tym lepsza.
Właściwie to chodzi głównie o kopczyki ziemne, bo korę to można schować do garażu i nawet jak przyjdą mrozy, to nie zmarznięta da się usypać. Włóknina i maty też dadzą się owinąć.
Właściwie to chodzi głównie o kopczyki ziemne, bo korę to można schować do garażu i nawet jak przyjdą mrozy, to nie zmarznięta da się usypać. Włóknina i maty też dadzą się owinąć.
Najwyżej podkop i podnieś nie ruszając ich z miejsca, jak widać tamtemu pomogło. Ja bym przesadzała i to szybko, bo wiosną będzie i tak po nich Niczym nie ryzykujesz.
Tamten mroźny link podesłał ktoś na Okrywaniu, moja norweska nie jest taka straszna, ale ja też się boję. Tylko że dziś zapowiadali jakiś śnieg...hehe. Nie wiem, ale jak zasypie to kopczyków już się nie zrobi.
Sylwia nie musiszz wklejać po 4 zdjęcia, w wizytówce możesz więcej bo juz masz 3 strony wizytówki, a nikt tyle nie ma (hehe nawet ja mam tylko 2 strony) wręcz zrób to inaczej, mogę połączyć Ci posty żebyś miała mniej stron..
Zobacz regulamin. Wszystko da się poprawić, bo możesz edytować, a ja mogę przenieść po 8 zdjęć np.
Nie, to będą naklejki samoprzylepne z klejem od strony literek, tak jak macie takie znaczki na szybie. To skomplikowana technologia wykonania, plus 3 kolory.