Bombki to ja już mam - nowy kolor kupiony I mam nadzieję, że Was zaskoczę, ale póki co nie powiem jaki. Moje dekoracje będą gotowe na sobotę, a więc przybyli goście na warsztaty zobaczą je jako pierwsi
Jeśli tuje wypuścisz na wysoko, to zacienią "4" czyli krzewy owocowe. Możesz tak zrobić pod warunkiem, że będziesz je strzyc. Albo posadź rząd borówek przy płocie, a "3" pionowo po prawej.
Borówek może być więcej. Z owocowych to najlepsze krzewy, polecam też poziomki. owocują cały sezon, może jeszcze trochę truskawek - miło je poskubać. Malin nie polecam.
Dziękuję, bardzo lubię stare nakrycia stołu i tylko takie posiadam, a najbardziej lubię wszelkie patery do ciast i ciasteczek, miseczki i klosze. Uwielbiam stare cukiernice, karafki i dzbanki oprawiane w srebrze.
A ja powiem, że kwiaty ma dołożone na bank w PhotoShopie. NIgdy taki nie będzie Wiem bo dbałam o takiego 6 lat i to po prostu niemożliwe jest. Chyba że hormony i inne takie wchodzą w grę.
Liście owszem, ale to będzie coś wartości zwykłego ligustru. Odradzam szczerze.
Osobiście zrobiłam coś takiego z Palibina, a więc nie jest to wyłączność w GAP-ie hehe
Musi być szczepiony na pniu, a dalej to już tylko cięcie, nic trudnego. Natomiast nie rób tego z normalnego lilaka, bo już w sierpniu nie będziesz miała liści, a efektu takiego..wątpię - nie da się osiągnąć. Tak poza nawiasem odradzam lilaka, za krótko jest ozdobny.
Powiedz M że buki i graby feee???? nie, toż to najlepsze drzewa.
Zaglądam zachęcona Jolu. Mam radę dla Ciebie, żeby pod wianek cokolwiek podłożyć, żeby doniczki nie było widać. Jakiś patyczek, cokolwiek. Cyklamen śliczny, duży, ja mam miniaturki