Aniu dzięki za miłe słowa U mnie tych dodatków jest trochę za dużo ale nie mogę się im oprzeć,kupuję je za grosze w sklepie z używanymi rzeczami.Dla mnie mają swój urok
Pozdrawiam serdecznie
J nie trawię owadów gryzących, upierdliwych.. pająków też się bojam.. kolega miał węże.. miłe w dotyku, ale nigdy w życiu nie chciałaby mieć takiego w domu, ogrodzie ani w najdalszej nawet okolicy.
Jaszczurki są malutkie i pożyteczne wiec nic do nich nie mam.. i ładne ..
Dziś zobaczyłam, że hosty też już kwitną.. oj nie mam czasu nawet nacieszyć się widokami
Potrzebuję waszej podpowiedzi co posadzic w paskach przy chodniku .
Stanowisko -patelnia
Przy murze myslałam posadzić lawendę ,cały pasek
A ten przy drodze
Może być coś wyższego,u mnie w szkółce znalazłam śliwy U ,szczepione na 2 metry
Albo cały pasek kulki podsadzone trawką ?
Tu wyszedł taki stopień bo musimy trochę wyrównać podwórko
I tu was tez poproszę o pomoc ,ale już inne fitki muszę porobić żeby było wiadomo o co chodzi
Wbrew niskiej samooceny zdolności kulinarnych gospodyni i ciągłych narzekań na swoje włości jest wspaniale Ogród dopracowany i wypieszczony w każdym calu a Justynka to dusza towarzystwa Wraz z Kasią jesteśmy oczarowani tym miejscem i fantastyczną atmosferą
Marga musisz postawić, miejsca macie pod dostatkiem. To wspaniała rzecz, zwłaszcza przy moich ogórkożercach.
Co do ogrodzenia to właśnie kasa, kasa....
Renato u mnie jest nieco ponad 320m, z tego na ok 50m stoją dopiero słupki. No i jest jedna brama (donikąd jak to mi mówią), do drugiej stoją słupki (ta będzie wyższa niż standardowe i będzie robiona). Więc jak pomyślę gdzie do końca....
Przy studni prace jeszcze nie skończone (czyszczenie kamienia i daszek), ale co tam...
Proszę nie patrzeć na rupieciarnię wokół, trwały wiosenne porządki.
Tu w oddali widoczny murek oporowy przy piwniczce. Ta dopiero będzie przechodziła lifting.