Rady Reni wzbogaciły Twoje fotki Pięknie komponują się kukliki w tym miejscu, z niebieską chmurką niezapominajek. Jeszcze te detale rdzawe Zerkam po przekątnej w lewo, jeszcze bratki kwitną? Czosnki już w pełni rozkwitu, na wschodzie jeszcze nie
Może tak być Haniu ze śliwą. Trudno. Będzie nowe. Pewnie zrezygnuję tam z tak mocno bordowego koloru. Zrobi się jaśniej. Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem.
Oj przypomniałaś mi akcję z tym gruzowiskiem. Aż wróciłam do zdjęć z tego czasu. Cztery lata minęły
Możliwe! Taki piękny jest mój ukochany TyroOoOoOoOol
W szmaragdowych, alpejskich jeziorach jestem zakochana
Często za cel całodniowej trasy wybieramy nie szczyt, a jezioro. I wiesz, co? Na szlaku łatwiej spotkać świstki, konie, kozy, krowy niż ludzi.
Witam. Posiadam śliwo-wiśnie pisardi. Niektóre listki są podziurawione oraz są na niej zielone kuleczki po której chodzą mrówki. Posiadam 3 takie rośliny a tylko na jednej jest ten problem. Dodaje zdjęcia i proszę o pomoc.
Witam. Proszę o pomoc. Posiadam graba pendule szczepiony na wysokości ok 180 cm. Zwijają się liście na nim i niektóre są podziurawione. Co może być tego przyczyną?
Oto nietypowy trawnik mojej mamy. Stokrotki stokrotki stokrotki. Lata temu kupiła sobie sadzonki do donic na cmentarz i tak się rozsiały bo gdy przekwitły to przyniosła do domu.