Jolu, pelargonii mam kilka różnych kolorów, ten osobiście też bardzo lubię, choć chyba najbardziej wierna jestem czerwonym
Siedziałam dzisiaj i myślałam sporo o tym przedogródku, bo spędza mi to sen z powiek i wiecie co? Okazało się, że zarówno mój M, jak i tata podzielają pogląd, że muszą tam też być łuki

Aż się zdziwiłam co oni tacy zainteresowani

Wspólnie wymyśliliśmy, że zrobimy coś co nawiąże do tego koła przy schodach.
I wyszło nam, że będzie jakoś tak:
To tak w uproszczeniu. Ten łuk będzie z płyt też z kostką, tak jak na chodnikach. Obwódki rabatek też z granatowej kostki. Żurawki przy chodniku wysypane szarym żwirkiem, taki sam przy bukszpanach. Tylko nie wiem co dać jeszcze między cisy i bukszpany? Limelighty, miskanty?
No i nie wiem czy robić tą małą rabatkę z klonem palmowym, tutaj na planie zrobiłam mu obwódkę z trzmieliny, ale nie wiem czy pasuje? Może być trzmielina, ale też zrobić obwódkę z szarego żwirku i dać zielono białą?
Jak patrzę na ten poprzedni plan z trójkątem, to myślę, że chyba się w głowę wtedy uderzyłam, że coś takiego chciałam

Najważniejsze, że tata zgodził się coś takiego porobić z mężem i będzie docinał znowu płyty do łuku