Ile dowiem się u Ciebie wartościowych rzeczy Też często widuję te ptaki u siebie, ale do tej pory nie wiedziałam jak się nazywają. Ostatnio zachodzą mi za skórę (nie wiem które, ale ptaki), bo rozgrzebują korę, i to przed domem przy bonicach!, żeby mrówki wyjadać. A ja naiwna myślałam, że to pies sąsiada.
Ilekroć jestem u Ciebie w ogrodzie przypomina się mi taka bajka dla dzieci " in the night garden" - totalna psychodela, ale las mają ładny
Na żarty Ci się zebrało ?
Jeżówki jeszcze będę miała. To znaczy już mam tylko zakwitną zaraz Wszystko w dżungli rośnie, zielone na zielonym niewiele widać
Dajano, już ciesz się Twoim ogrodem, jest piękny. Nawet jak będzie szybko kompletny, to zawsze coś zechcesz zmienić. Ta różowa NN kwitnie raz. Wysyłam cieplutkie fluidy. Dla Moli też.
W tym roku wszystkie hortensje bogate w kwiaty, nawet nie strajkują ogrodowe.
BONICA też różowa, kwitnie bez przerwy, ale parkowa.
ICEBERG też kwitnie do jesieni, pachnie ładnie.
Przemku, co to za odmiana szałwii, zdradzisz? Potrzebuję właśnie takiej mniejszej, kompaktowej, tak samo jak szukam kompaktowej kocimiętki bo mi pochłania wszystko
Pięknie u Ciebie i ,,bogato"
A Rozanne od Ciebie właśnie zakwitła całym jednym kwiatkiem
Ojej tyle pięknych słów Kasik Makowo bardzo dziękuje za pochwały ...
w najbliższym czasie będę obcinać tą obwódkę z bukszpanu może kiedyś bedzie żywopłotem
Bogdziu, to pewnie ta NN cieszy Ciebie jak moja mnie. Rusztowanie mocne musi dostać na swoje rozmiary. Zrzuca właśnie płatki, kwitnie raz.
Zycie usłane różami, z kolcami też.
Szałwia coraz ładniejsza, w towarzystwie dzwonków karpackich.
Dostała do towarzystwa jeszcze dzwonki pełne i szałwię BLUE ciemniejszą.