Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:52, 03 gru 2014

Do góry
Przeczytaj pw

Bałwanki prezenty w sam raz dla ptaszków...fajowski pomysł

Piękne masz cisy i wianek obłędny i kulka szyszkowa też....... ja planuję szyszkowy wianek, ale nie wiem czy umiem poczynić takowy, nigdy nie robiłam, najpierw muszę upleść podkład z gałązek brzozowych i do klejenia przystąpić

Miłego wiankowania, pozdrawiam
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 22:47, 02 gru 2014

Do góry
a i wianek skończony nad kominek

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:51, 02 gru 2014

Do góry
Mam przerwę na kawkę to pokażę co dzisiaj działam

W gałązkach świerkowych będą jeszcze białe lampki, które mam nadzieję zrobią fajny klimat w nocy...Jeszcze tylko graby przyozdobię w czerwone kokardki i lampki, i temat ogrodu będzie zamknięty O przypomniałam sobie, jeszcze wianek... do którego coś nie mam weny
Dla odmiany czas na zmiany... 19:05, 01 gru 2014

Do góry
c.d dekoracji..
sorki za jakość, ale ciemnawo już było

a ten wianek nieco poprawiłam, bo coś mi tam nie grało...

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:02, 01 gru 2014

Do góry
Jutro wianek na drzwi wejściowe i jak wystarczy czasu to donice a w środę zaczynam produkcję bombek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:44, 01 gru 2014

Do góry
Oj te nasze psiny Nasz też już słabiutki .. i wyleczyć sie nie da.. to starość.

Wytrzeszczam oczy do fotek z kfiatkami.. pokaż coś jeszcze. Teraz będzie miesiąc co kto gotuje i jaki wianek robi.. no i choinka..... monotematycznie będzie, chociaż wianki i ozdóbki śliczne.
Kompozycje na stoły, dekoracja kościołów, i inne okolicznościowe.... 17:30, 01 gru 2014

Do góry
Piotr_ napisał(a)

Ten wianek to rewelacja! Bardzo w moich klimatach - minimalistycznych
Zazdroszcze Ci takich zdolności
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 14:32, 01 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
a to mały wianek, który zrobiłam dla rodziców

PIĘKNY
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:27, 01 gru 2014

Do góry
a to mały wianek, który zrobiłam dla rodziców

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 08:35, 01 gru 2014

Do góry
to może i ja coś wkleję

a tu trochę inaczej
(zdjęcie ukradzione Madziuli, ale wianek mojego autorstwa)
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:38, 30 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek ale fajne drzewko!
U mnie fotek nie ma, bo mnie praktycznie ostatnio w domu nie ma. Za tydzien podziałam dekoracyjnie i ogrodowo. Mam nadzieję.... Jakieś fotki może będą. Na razie zrobiło się łyso, zimno, ciemno, trzeba lampki zapalić. Gdyby nie wczorajsza podróź i wieczorna impreza to by lampki u mnie tradycyjnie jako pierwsze we wsi wisiały. A tak nici z tego i ciemno...

Na razie jakiś marny wianek adwentowy powiesiłam na drzwiach. Trzeba będzie coś porządnego wymyślić

Ja już wymyśliłem z pomocą Mamy Mam 7 wolnych wianków... i braknie mi Muszę dokupić podkład słomiany... Obliczyłem, że wianków potrzebuję jedyne 10 sztuk Tylko 8 muszę w sobotę dorobić Na szczęście idę w prostotę - jedynie jeden wczorajszy wyszedł wioskowaty (żal było mi bombek wyrzucić), ale w święta to da się wybaczyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:49, 30 lis 2014

Do góry
Sebek ale fajne drzewko!
U mnie fotek nie ma, bo mnie praktycznie ostatnio w domu nie ma. Za tydzien podziałam dekoracyjnie i ogrodowo. Mam nadzieję.... Jakieś fotki może będą. Na razie zrobiło się łyso, zimno, ciemno, trzeba lampki zapalić. Gdyby nie wczorajsza podróź i wieczorna impreza to by lampki u mnie tradycyjnie jako pierwsze we wsi wisiały. A tak nici z tego i ciemno...

Na razie jakiś marny wianek adwentowy powiesiłam na drziwach. Trzeba będzie coś porządnego wymyślić
Połowa działki - czyli mam powoli dość 17:34, 30 lis 2014

Do góry
Niestety nie wiem jak rozlinka się nazywa, ale naprawdę piękna. Śliczny wianek i pozostałe ozdoby. Pozdrówka zostawiam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 17:00, 30 lis 2014

Do góry
Chciałam napisać, ze ostatni wianek najbardziej mi się podoba, taki inny jest. Ale Viola była szybsza.
Łukasz, jak ukręciłes gałązki ?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:34, 30 lis 2014

Do góry
agata19762 napisał(a)
zdolniacha z Ciebie Sebku
bardzo mi się to drzewko podoba !!!
wianek adwentowy skromniutki ale urokliwy

Twój ogród o tej porze roku wygląda ślicznie, soczyście
trawki tworzą klimacik w ogrodzie ...
ja także wiosna będę u siebie dosadzać

Mus mieć więcej traw - moje się mocno rozrosły to będę je dzielić wiosną
Ozdoby świąteczne uwielbiam, zawsze oglądając Kevina (wczoraj również ) zachwycam się amerykańskimi dekoracjami w griswoldowym stylu Choć u siebie jakoś nie umiem wprowadzić ferii barw i kolorów...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:24, 30 lis 2014

Do góry
Mille napisał(a)
Drzewko "na pniu" wygląda super, a to co ma "w nóżce" pięknie pasuje do wianka. Twoje zdjęcia rzeczywiście zainspirowaly kogoś... a konkretnie mnie i mój dylemat czy kupić kolejny wianek biały czy szary Biały już mam, więc pora na szary, z białymi/kremowymi świecami i zielonymi gałązkami, czyli tak jak u Ciebie wygląda pięknie, to już niemal klasyka takie połączenie
Pozdrawiam adwentowo

Miło mi, że wianek się podoba Prosty, ale wg mnie wygląda idealnie i nic więcej mu nie trzeba
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:00, 30 lis 2014

Do góry
zdolniacha z Ciebie Sebku
bardzo mi się to drzewko podoba !!!
wianek adwentowy skromniutki ale urokliwy

Twój ogród o tej porze roku wygląda ślicznie, soczyście
trawki tworzą klimacik w ogrodzie ...
ja także wiosna będę u siebie dosadzać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:49, 30 lis 2014

Do góry
Drzewko "na pniu" wygląda super, a to co ma "w nóżce" pięknie pasuje do wianka. Twoje zdjęcia rzeczywiście zainspirowaly kogoś... a konkretnie mnie i mój dylemat czy kupić kolejny wianek biały czy szary Biały już mam, więc pora na szary, z białymi/kremowymi świecami i zielonymi gałązkami, czyli tak jak u Ciebie wygląda pięknie, to już niemal klasyka takie połączenie
Pozdrawiam adwentowo
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:52, 30 lis 2014

Do góry
W piątek wyciągnąłem pierdółki świąteczne i bawiłem się jednym podkładem kupionym w Tychach

Wersja z gwiazdkami

I bombkami Nic nie przylepiałem, bo wianek dostanie chyba tylko wstążki - ale może kogoś zainspiruję?

A na stole po raz pierwszy mam wianek adwentowy Dodałem do niego gałązki żywotnika by zasłonić podkładkę pod świece i wyszedł tak

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:46, 30 lis 2014

Do góry
Wczoraj zrobiłem sobie drzewko na pniu Koszt - trochę drutu florystycznego Mam nadzieję, że wytrzyma do świąt - jak nie to zrobię drugie

Fajnie wyglądają te jodłowe gałązki - prawie jak cis na pniu Choć wiemy jak to jest z tym prawie... Ale jest spoko

Donica jest wypełniona ziemią, a na wierzch położyłem mech i gałązki modrzewia, bo tymczasowo zawiesiłem również wianek z jego gałązek na drzwiach Za tydzień będą już wianki świąteczne, a drzewko dostanie lampki i może bombki?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies