Ja już wymyśliłem z pomocą Mamy Mam 7 wolnych wianków... i braknie mi Muszę dokupić podkład słomiany... Obliczyłem, że wianków potrzebuję jedyne 10 sztuk Tylko 8 muszę w sobotę dorobić Na szczęście idę w prostotę - jedynie jeden wczorajszy wyszedł wioskowaty (żal było mi bombek wyrzucić), ale w święta to da się wybaczyć
Takie drzewka teraz da się kupić, ale po co wydawać kilka stów jak można samemu sobie zrobić? Mam nadzieję, że drzewko nie uschnie do świąt - ale u mnie temperatury na minusie to nic mu nie powinno być... Jak będzie brzydkie to zrobię drugie - tylko kiedy? Skoro mowa o DIY to właśnie skończyłem rysować w perspektywie - fajne to, ale czasochłonne bardzo... No ale cóż, zadanie trzeba zrobić... Lecę się uczyć prezentacji na prawo - nie znoszę wystąpień publicznych, a jutro 200 paczadeł będzie skierowanych w moją stronę... Ehhhh - powtarzam się, ale byle do Świąt!!!
byle do Świąt bo potem to już wiosna prawie
Drzewko pierwsza klasa, a ja kminie skąd zdobyć zielone gałązki do stroika przed drzwi...przecież nie ogołocę drzew w lesie...