Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 21:32, 30 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Sebek najgorsze jest to, że ja jak ten maszynista... widzę tylko dwóch debili na torach

A to swoją drogą
Sebek 21:38, 30 lis 2014

Marzena2007 napisał(a)
Sebek ale fajne drzewko!
U mnie fotek nie ma, bo mnie praktycznie ostatnio w domu nie ma. Za tydzien podziałam dekoracyjnie i ogrodowo. Mam nadzieję.... Jakieś fotki może będą. Na razie zrobiło się łyso, zimno, ciemno, trzeba lampki zapalić. Gdyby nie wczorajsza podróź i wieczorna impreza to by lampki u mnie tradycyjnie jako pierwsze we wsi wisiały. A tak nici z tego i ciemno...

Na razie jakiś marny wianek adwentowy powiesiłam na drzwiach. Trzeba będzie coś porządnego wymyślić

Ja już wymyśliłem z pomocą Mamy Mam 7 wolnych wianków... i braknie mi Muszę dokupić podkład słomiany... Obliczyłem, że wianków potrzebuję jedyne 10 sztuk Tylko 8 muszę w sobotę dorobić Na szczęście idę w prostotę - jedynie jeden wczorajszy wyszedł wioskowaty (żal było mi bombek wyrzucić), ale w święta to da się wybaczyć
Sebek 21:45, 30 lis 2014

baraga1904 napisał(a)
...ja myślę gdzie tu takie drzewko na pniu teraz kupić a tu proszę...Sebek zrobił sam...DIY!

Takie drzewka teraz da się kupić, ale po co wydawać kilka stów jak można samemu sobie zrobić? Mam nadzieję, że drzewko nie uschnie do świąt - ale u mnie temperatury na minusie to nic mu nie powinno być... Jak będzie brzydkie to zrobię drugie - tylko kiedy? Skoro mowa o DIY to właśnie skończyłem rysować w perspektywie - fajne to, ale czasochłonne bardzo... No ale cóż, zadanie trzeba zrobić... Lecę się uczyć prezentacji na prawo - nie znoszę wystąpień publicznych, a jutro 200 paczadeł będzie skierowanych w moją stronę... Ehhhh - powtarzam się, ale byle do Świąt!!!
kamasja 09:05, 01 gru 2014

Sebek świetne pomysły!
Sebek 19:10, 01 gru 2014

kamasja napisał(a)
Sebek świetne pomysły!

Uwielbiam zgapiać I nie tylko ja

Pozdrawiam grudniowo
ana_art 19:56, 01 gru 2014

byle do Świąt bo potem to już wiosna prawie
Drzewko pierwsza klasa, a ja kminie skąd zdobyć zielone gałązki do stroika przed drzwi...przecież nie ogołocę drzew w lesie...
Sebek 20:01, 01 gru 2014

ana_art napisał(a)
byle do Świąt bo potem to już wiosna prawie
Drzewko pierwsza klasa, a ja kminie skąd zdobyć zielone gałązki do stroika przed drzwi...przecież nie ogołocę drzew w lesie...

Teraz są dostępne na każdym targu lub w kwiaciarniach - a najlepiej jechać na giełdę kwiatową
20:03, 01 gru 2014
Ja kupię, u nas takie babulki sprzedają.
anna_studio 22:20, 01 gru 2014

...odpowiedziałam
gusiarz 22:29, 01 gru 2014

Świetne kompozycje... jak ja lubię takie proste pomysły... są najlepsze