Nie wiem czy bardziej podziwiać łosie czy magnolię
Łosia na oczy nigdy nie widziałam więc oczywiście zazdroszczę Mnie sarny cieszą bo jest ich w tym roku dużo więcej nie zwykle
Magnolka piękna, piękna, piękna Chętnie bym u siebie jeszcze kilka wcisnęła, ale rozsądek mówi, że nie w tym roku i nie w tej pięciolatce
Aga - stacjonarnie pewnie ją kupowałaś?
U mnie kalin sporo. Watanabe w zeszłym roku pięknie kwitła. W tym roku mam nadzieję,że 2 następne będą kwitnąć.
Kilimandżaro też ma paczki kwiatowe sporo urosła w zeszłym roku. U mnie kwitnie non stop więc będzie ciekawie.
Dzisiaj robótki z przerwami 2 burze przeszły i to takie spore nawet jedna z gradem. Dobrze, że liści jeszcze nie ma.
Prawie wszystkie roślina nawiezione oprócz powojników.
Posprzątałam dzisiaj też rabaty z wszelkiej maści siana i śmieci. 5 koszy się zebrało. Znalazłam oczywiście sporo ślimaków pochowanych gdzie tylko się da.
To krokusy czy ciemierniki? Bo się pogubiłam. Piekne są, też chcę takie !
Ciemierników jeszcze nie mam u siebie, ale widzę robią furorę na ogrodowisku, może w przyszłym roku coś zakupię, jak będę już miała rabaty w miarę ogarnięte, bo na razie nie mam za bardzo na nie pomysłu. Przydałoby mi się coś w przedogródku kwitnącego wiosną.