Madżenko, auto było zapakowane po brzegi naszymi zakupami, przywiozłam jeżówki czerwone na moją ognista rabatę
Chyba zatopię je w stipie
Stipa zaczyna kwitnąć
no i werbenowo - zauważylam ze werbenę trzeba do ziemi jak mała - ładnie się rozkrzewia, i ma mnóstwó kwiatów - ja przetrzymałam kilka w doniczkach i to długie łodygi z jednym kwiatkiem , coż..cały czas się uczymy idę teraz pooglądać innych
Witam.
Kupuj,kupuj.ja w sumie mam 600 szt.bo wtym roku też kupiłem 300 szt.też na żywopłot to są CISY HICKSII z czerwonymi nasionkami moje jeszcze nie mają,już nie mogę się doczekać kiedy się pokażą. Pamiętaj o tym że cis nie lubi kwaśnej ziemi ja kupiłem taką ph 5,8 -6,5 i mieszałem ją z piachem
Zdjęcia z tego roku. Koniec maja.
POZDRAWIAM
Tez swego czasu zaczął byc żolkawy ale teraz jest zieloniutki....jsk go w koncu ciachnelam i korzenie chyba wvkoncu zaczely nadążać z wykarmianiem lisci....a w zeszlym tugidniu tata czyms go nawiozl- podlał i jest zielony...moze ma za malo skladnikow odzywczych i wody?
Aniu dzięki za miłe odwiedzinki Tylko żebyś mi czasem tych ślubnych zdjęć nie wykrakała-mam dorosłe dzieciaki....
A z wnnobluszczu będziesz zadowolona,mój z jednej strony pnie się jak szalony
Potem był spacer po zaczarowanym ogrodzie, jak właścicielka określiła młody ogród - raczej bylinowy. Niemal wszystko kwitło. Zastanawiałam się, co będzie kwitło za miesiąc, skoro teraz wszystkie rośliny w pełnym rozkwicie?
I to już koniec mojej relacji. Oczywiście fotek mam bardzo dużo jak zwykle- chyba 475 szt. Ale to już może na picasa wstawię. Jeszcze raz dziękujemy za piękny dzień.