Pięknie Twój ogród dojrzewa
Co to za klonik? Podoba się mi. Jeszcze bym chętnie posadziła u siebie jakieś drzewo, aby dać mojemu ogrodowi więcej cienia. Najbardziej lubię iglaki, ale klonik da szybciej efekt.
Zastanawiałam się przed zakupem, czy to co zakwitnie będzie wyglądało tak, jak na zdjęciach w necie (wiadomo, że różnie to bywa), ale wszystko się zgadza, nic nie zostało podkolorowane. Ona naprawdę jest taka ładna
W tym tygodniu obcięłam szałwie. Część do 0 część tylko przekwitnięte kwiatostany.
Te które obcięłam tylko z kwiatostanów już robią się fioletowe i ładnie trzymają się w kupie
Kupiłam wczoraj jeżówkę butterfly kids i niskiego bodziszka na rabatę przy świdośliwie. Wcześniej były tam gaury i penstemony. Niestety wypadły. Nie sądzę więcej bo chce sprawdzić czy przezimuje to towarzystwo
Dzięki za pochwałę rabaty
Jestem z niej zadowolona, bo to jedna z najwcześniejszych, a niewiele jeszcze umiałam.
Mam na tę ścianę małe okienko, muszę przymierzyć, czy będzie pasować.
Jakby co, to uśmiechnę się do sąsiadów - mają jeszcze na strychu stare okna /te, co mam są od nich/.
Tutaj przykładowe wyniki AI zachodniej strony budynku. Trzeba by się mocno pobawić w napisanie odpowiednich tagów, by otrzymać wynik zadowalający co dokładnie by się chciało plus skala nie działa do końca, ale pewnie są dokładniejsze wersje podobnych stron z AI.
Piękna ta hosta z kutnerem niebieskim. Ja też hosty przesadzam i ani drgną.
Zresztą trawy wysokie też przesadzam jutro będę niskie przesadzała.
Nie wiem co za cholewcia u mnie lilie nie kwitną już je przesadziłam 2 lata temu i nic. Kupione kwitnące.
Masz ładne róże. W tym roku albo mi się wydaje róże są bardzo ładne, mają dużo pąków, robactwa nie ma i dosyć długo kwitną. Przynajmniej u nas dobra pogoda dla róż. Jest nie stety bardzo sucho. Chmury granatowe po niebie płyną parę kropli spadnie i po deszczu.
Rojodziejowa, mam dla Ciebie przykład zastosowania AI w ogrodnictwie:
Edit: dzięki za cynk o szałwii. Takie podejście - na spokojnie, zgodnie z planem mi pasuje. Spontaniczne zakupy to tylko w części warzywnej (głównie nasiona warzyw).
Też uwielbiam rojniki mam ich sporo na skalniaku teraz wszędzie sądzę. Teraz jest dobra pora aby kupić rojniki ponieważ teraz jest ich pora kwitnienia.
Róże piękne. Wczoraj swoje czyściłam, wtedy jestem wkurzona (kłują) na nie później przechodzi i znowu kupuję.
Ładnie kolory kontrastują ze sobą fajnie ozdobiłaś ścianę zawsze, trochę brakuje mi takiego miejsca, gdzie mogłabym sobie coś powieść, jedynie co to huśtawka i coś małego mogę na drzewach powiesić