Mam 4 sztuki i traktuje je bardziej jak duże krzewy a nie drzewa. Ja je tnę widać? Wszystkie 3 sztuki, które u mnie są od 2-3 lat tak traktuję. Eternal to ostatnia fanaberia i boję się, że będzie za duży docelowo ale idealnie pasuje kolorystycznie.
tak, to ten. te fiolety na fotach różnie wychodzą w zależności od ilości światła. Pamiętaj, że on jest mocno rozłogowy - mam go w drugim końcu rabaty - nie korzeniami oczywiście ale takie metrowe pędy puszcza. Sprawdziłam zamówienia i tylko ten pasuje. Ja ci zrobię na wiosnę z niego sadzonkę lub zamienimy się na jakiś taki kępiasty bo w tym miejscu jaki jamnik mi nie pasuje.
też ją lubię mimo iż leży i jest pod tym względem niereformowalna. Żadne cięcie nie pomaga. To Ruby Anabelle a hakonka miała się niby przebarwiać na czerwono ale tego nie robi. To chyba SunFlare. Podejrzewam, że mają za mało słońca.
trochę zdjęć jest ale musimy umówić się kiedyś na poranna kawę, taką bardzo poranną. Teraz ten deszcz pokrzyżował plany fotograficzne. Kilka zdjęć jest, muszę je obrobić. Ale ogród leśny bez światła traci na fotach ten swój klimat z wizyty na żywo. Jak mi się dobrze u ciebie siedziało... w sumie 2,5 godziny nie wiem kiedy minęło, czuję lekki niedosyt .
Gwiazdor ma kilka fot, on przez to parcie na szkło nie wychodził w całości. Szybki jest skubany i potrzebuje oswojenia z nową osobą. Na początku uciekał tylko do ciebie a potem już sam za mną chodził, pilnował fajna gaduła jest