trochę różyczek pierwszy sezon u mnie-sadzone późną wiosną
okrywowa Swany zaczyna kwitnąć
ta również okrywowa ale NN w botaniku powiedzieli, że teraz nie pisze się na etykietach nazw, nie wiem dlaczego? Kupiłam tam jeszcze piekne parkowe ale jeszcze nie kwitną jak pokaże się kwiat poproszę o identyfikację
ta z Lidla na pniu NN miała być biała ale taka też mi się podoba
te na pniu NN czwarty sezon u mnie lecz przez dwa w donicy, a dwa ostatnie w gruncie i dopiero teraz pokazały swoje piękno
Anitko , Krzysiu dzięki za miły dzień w Waszym domu i ogrodzie i za pyszne jedzonko prosto z Włoch. Pozostałym dziewczynom dzieki za towarzystwo i Małgosi jak zwykle za podwiezienie.
No to teraz zdjecia-głównie róże Anity.
Wykroiłam trochę więcej trawy, wsadziłam szmaragdy i nie wiem co dalej
Muszę to jeszcze powiększyć, żeby dać bergenię na obwódkę i nie wiem co wsadzić między szmaragdy, a wierzbę. Może berberysy?
Wiążą się u mnie małe cukinie
Reanimowane, przesadzane hortki, które ledwo co przeżyły i zostało im po jednym patyku będą kwitły Niesamowite...
Jolu, po pierwsze nie przepraszaj, bo po to mam wątek, żeby także wysłuchać opinii innych i skonsultować pewne sprawy
Nie chcę mieć dużo szmaragdów, bo nie za bardzo lubię tuje. Między nimi jako tło są wsadzone większe liściaste krzewy. Będę je ciąć i trzymać w ryzach.
Fajnie, że bergenie się sprawdzają
Kwiatuszki dla Ciebie