Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród pod trzema dębami 23:57, 29 lis 2014

Do góry
Świetny wianek, ale na widok ufoków przydomowych aż się uśmiechnełam Super są!
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 19:44, 29 lis 2014

Do góry
mój nowy wianek. Mam dylemat....prysnąć go na biało czy nie?

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:22, 29 lis 2014

Do góry
Podkłady na giełdzie - takie same, nic nowego. Jestem niepocieszona... ale w takim razie sama zrobię, mam dodatki na wianek jesienny. MOże jutro uplotę?

Pokazuj swoje, nawet jak nieudane Jako nowość widziałam fajne zielone iglaki, chyba cyprysowiec, albo cyprysy jakieś, fanie wyglądały.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 16:49, 29 lis 2014

Do góry
Z cyklu co robiłam w ogrodzie? Nic nie robiłam, zebrałam liście z trawnika - 6 szt. Wydmuchaliśmy wodę z systemu nawadniającego, zakupiłam dekoracje na wianek jesienny i świąteczny, ale mam kilka wersji i zgłupiałam prawie co robić?

Podkład mchowy? gałęzie bielone? gałązki szare? Pewnie kilka zrobię i znowu będzie do wyboru albo adwent jeden, święta - drugi

Co mi się ostatnio podoba? szklane kwiaty, mam nawet srebrniki szklane i Mam świecącą bombkę

Acha, zapomniałam, sprzątnęłam kordyliny do garażu i agawę Grzesia Zdążyłam przed mrozem
Choinka 13:37, 29 lis 2014

Do góry
Dzisiaj zakupiłam cosik na wianek i dekorację na komodzie. Mam tyle wersji w głowie, że zgłupiałam co zrobić, Zrobię więc wianek jeszcze wczesnozimowy... potem świąteczny. O choince jeszcze za wcześnie kupować, a myśleć już można.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:21, 29 lis 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Czytam na szybko... i pisze "wianek grobowy". Myślałam , że ktoś ci umarł... kamień z serca....

Czytam na szybko bo dziś oglądam telewizornie Forum przegrało z Hobittem... koniec reklamy ..

Światełek nei muszę dokupywać bo katalpa połamała sie i wystarczy tych co jest.. zaleta z redukcji drzewa..

Mój telefon czasem głupoty podpowiada - jak z tym wiankiem... Przecież dla nas to oczywista oczywistość, że wianki z graba siem robi

Los Twojej kataply - no zawsze trzeba widzieć światełko w tunelu, a może to nie pociąg jedzie? Nie dość, że nie musicie już na kolonach pod nią kosić to jeszcze na światełkach w tym roku zaoszczędzisz
Kompozycje na stoły, dekoracja kościołów, i inne okolicznościowe.... 21:13, 28 lis 2014

Do góry
Dodaję foty stołów 2012 i z 2013 Wigilia moze komuś coś się przyda

A i wianek nad kominek

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:42, 28 lis 2014

Do góry
Czytam na szybko... i pisze "wianek grobowy". Myślałam , że ktoś ci umarł... kamień z serca....

Czytam na szybko bo dziś oglądam telewizornie Forum przegrało z Hobittem... koniec reklamy ..

Światełek nei muszę dokupywać bo katalpa połamała sie i wystarczy tych co jest.. zaleta z redukcji drzewa..
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:50, 28 lis 2014

Do góry
w kolorze bladego różu choinka wianek i stroik

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 18:45, 28 lis 2014

Do góry
Wstawiam moje wianki, stroiki i dekoracje z poprzednich lat. W sumie dużo jest nowych osób to może komuś przypadnie do gustu jakiś pomysł. A może i ja się jakoś nakręcę na coś nowego bo jakoś mi się nie chce. Dużo już mam tych dekoracji... chyba czas przejść na minimalizm i to w mega ostrej wersji hi hi

na oknie w kuchni

ten wianek sprzedałam bo bratowa mnie cisnęła, chciała dla kogoś tam na prezent, a najbardziej mi się podobał i może zrobię sobie tylko taki w tym roku

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 17:49, 28 lis 2014

Do góry
jazzy napisał(a)

U mnie tez gwozdzik wbity w górny rant, a wianek na żyłce wisi tzn. jeszcze nie wisi

Oj w wyobraźni to on już wisi
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 17:48, 28 lis 2014

Do góry
siakowa napisał(a)
Drogie Panie a macie jakis patent na wieszanie wiankow na drzwiach bez gwoździka? Ja zawsze wieszam na dwóch pętlach wstążki zawieszonych na rogach drzwi

Ja mam szybę na środku i nijak wianek na drzwi się nie nadaje, więc nie podpowiem.
Ale gdzieś tu już czytałam, żeby robić dwa - jeden wisi z jednej strony drzwi, drugi z drugiej i się same trzymają bo wiszą na jednej wstążce
Dla odmiany czas na zmiany... 13:37, 28 lis 2014

Do góry
siakowa napisał(a)
a jaką głupote trzeba zrobic żeby wianek przestał pachnieć...najlepiej uczyć się na błedach innych

hahaha...ale racja

a co zrobiłam?...lakierem prysnęłam...chodziło mi o nadanie ładnego połysku brzocie, bo matowa....oczywiście efekt osiągnęłam...ale zapach straciłam...także nauczka jest....i pamiętajcie-pryskajcie sam podkład zanim jeszcze cokolwiek do niego doczepicie
Dla odmiany czas na zmiany... 13:14, 28 lis 2014

Do góry
a jaką głupote trzeba zrobic żeby wianek przestał pachnieć...najlepiej uczyć się na błedach innych
Dla odmiany czas na zmiany... 13:12, 28 lis 2014

Do góry
Reniu te gwiazdki to anyż...wianek pachniał....ale przez moją głupotę niestety jest to już czas przeszły...ale uczymy się na błędach...w tej chwili wianek trochę inaczej wygląda-dostał jeszcze oprawę z czerwonych owoców (chyba głogu)
Dla odmiany czas na zmiany... 13:08, 28 lis 2014

Do góry
też jak patrze na ten wianek to mi pachnie
Dla odmiany czas na zmiany... 13:01, 28 lis 2014

Do góry
beta napisał(a)

a ten podkład czeka na moją wenę

Cholewcia,masz talent kobito Na pinteresta zapodaj te cudeńka
Co to jest,to suszone na białej gwiazdce? Chyba niesamowicie pachnie tem wianek.....
Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to! 10:01, 28 lis 2014

Do góry
siakowa napisał(a)
Jazzy 4.33....

U mnie tez gwozdzik wbity w górny rant, a wianek na żyłce wisi tzn. jeszcze nie wisi
Ogród przy lesie początek 2012/2013 10:00, 28 lis 2014

Do góry
W szkole moich dzieci (podstawówka)a kiedyś i moja ,z dziewczynami utworzyłyśmy ,sobie kółko artystyczne ,teraz akurat robimy rzeczy na kiermasz ,świąteczny .
Czasu ,mamy tam nie wiele ,bo 2,5 godziny raz w tygodniu ,ale coś tam powstaje ,szkoda ,że aparatu nie zabrałam ,ze sobą .Ja zrobiłam 4 wianki z szyszek ,jedno drzewko z szyszek i jedno z mchu ,a w domu ,żeby podgonić ,zrobiłam dwa drzewka i wianek ,mam nadzieję ,że się sprzeda ,start w niedziele (wybory) .Kasa idzie na dzieci ,np ;nagrody

Moja codzienność - ogród Oli 08:54, 28 lis 2014

Do góry
siakowa napisał(a)
tosz to jezszce listoptad, może w grudniu znajdziesz natchnienie Olus

może, może uwije wianek, wystawie ulubionego renifera i też będzie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies