Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

monteverde 22:13, 28 lis 2014

Ale mnóstwo pięknych wpisów od "świeżej" gwardii ale ta "stara" wiesz Danusiu, że poszłaby za Tobą w ogień wszyscy Ciebie bardzo kochamy ja teraz mam nie ciekawy okres, dużo smutku ale kiedy mam siłę wchodzę na O., i cichutko wszystko czytam nie zawsze mogę pisać, całuję Danuś mocno no i oczywiście jestem następna w kolejce po Twoją książkę buziolki
23:11, 28 lis 2014
Cieplutkie i pachnące pieczonymi dziś u mnie pierniczkami pozdrowienia na ten mroźny wieczór Danusiu! ♥
Ewa 23:22, 28 lis 2014

Pozdrawiamy
Karabela 16:26, 29 lis 2014

codziennie rano patrząc za okno uśmiecham się patrząc na ogród. Gdyby nie Ty Danusiu nawet nie wiedziałabym co tracę i o ile uboższe byłyby moje poranki...
Dziękuję za napęd, za inspiracje, za zdjęcia, za porady. Jesteś wyjątkowa, ściskam
Gardenarium 16:41, 29 lis 2014

Kciuki pomogły Wczorajszy dzień udał się, wszystko ok z Kropką, jest po ciężkiej operacji, ale dochodzi do siebie bidulek i chodzi na sztywnych nóżkach w kubraczku pooperacyjnym. Codziennie wożę ją autostradą z prędkością światła na zastrzyki i kroplówki.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:49, 29 lis 2014

Z cyklu co robiłam w ogrodzie? Nic nie robiłam, zebrałam liście z trawnika - 6 szt. Wydmuchaliśmy wodę z systemu nawadniającego, zakupiłam dekoracje na wianek jesienny i świąteczny, ale mam kilka wersji i zgłupiałam prawie co robić?

Podkład mchowy? gałęzie bielone? gałązki szare? Pewnie kilka zrobię i znowu będzie do wyboru albo adwent jeden, święta - drugi

Co mi się ostatnio podoba? szklane kwiaty, mam nawet srebrniki szklane i Mam świecącą bombkę

Acha, zapomniałam, sprzątnęłam kordyliny do garażu i agawę Grzesia Zdążyłam przed mrozem

Instagram Ogrodowiska
hanka_andrus 17:05, 29 lis 2014

Za Kropkę trzymamy i łapki, i kciuki!

Za pomyślność zamierzeń toast wzniosę przy "Andrzejkach".
I za całokształt podziękowanie przesyłam.
Dużo dobrego!
Gardenarium 17:28, 29 lis 2014

Pozdrowienia dla miłych zaglądających Gości i przemiłe wpisy. Mój plan na wiosnę Ten styl.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:31, 29 lis 2014

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 17:31, 29 lis 2014

To się cieszę Danusiu. U mnie mróz był szybszy. woda w kranie na dworze zamarzła, zanim wypuściłam, e-Muś przez to zły był, jak wieczorem w piątek wrócił do domu. Zostawiliśmy otwarty kran, mam nadzieję, że mróz nie rozsadzi nam schodów. Raz już tak było. Ale dawno. U nas -7.

edit: Kiedy pisałam posta, ty wstawiałaś piękne łąkowe rabatki. Styl śliczny, kolory moje. Choć ja osobiście chyba wolę coś bardziej uporządkowanego. Nie potrafię tworzyć tak, jak na fotkach. U mnie wtedy robi się bałagan