Podjazdy wolę z kostki, ale granit też jest super - tylko gorzej z odśnieżaniem zimą
oj tam Sebcio, niech tylko się trochę lód zrobi po wierzchu i nie będzie problemuNo musi być jak jest, a jest ładnie i elegancko.Chłopaki dzisiaj tyle zagęszczali, że sąsiadom szyby się w oknach trzęsły.
Po tamtej zimie z klińcem na podjeździe nie było prawie kamienia na trawie, albo mąż słabo odśnieżał, albo aż tak się to tałatajstwo nie rozbiega
Joanko, tak Seba tam siedział. I teraz próbuje zaakcentować, do kogo należy ławeczka. Z tym, że Ty siedzisz na tej pierwszej od garażu a on na tyłach (tak myślę).
Pszczółko.... tyły obstawiał mój M
Ja to wiem jak się ustawić hihihihi......
No ale małżeństwo powinno siedzieć na jednej ławce
Cześć jak miło zobaczyć buzię ) mam pytanie czy możesz mnie oświecić które rosliny to kany??
miałam chyba 2 szt. w tym sezonie mają takie bulwy ? teraz w sobotę je z mężem wykopałam oczywiście się rozmnożyły i zostawiłam je jedynie w drewnianej skrzynce w domku - i mam pytanko czy ja je musze dać do ziemi jak zimują ? czy poprostu luzem w tym koszyczku w chłodnym pomieszczeniu je zostawic a wiosną do ziemi?
Z góry dzieki za pomoc )
Kanny to to
W tamtym roku je zimowałem w trocinach w ganku, ale było ich z kilka razy mniej
Do tej drewnianej skrzyni możesz nasypać torfu albo trocin, pomieszczenie do 10 stopni, przewiewne
A sadzi się je w marcu, ale do donic w celu podpędzenia, bo wsadzone w maju raczej nie zakwitną