Rozne narodowosci i okazja do zobaczenia pokazu mody Troche niezrecznie mi bylo fotografowac ludzi, stralam sie to robic z ,, boczku´´ ale uwierzcie mi, stroje tych pan byly naprawde...hmm..inne
Przyglądam się jak wszystko rośnie i jak ogarnąc temat na nie które rabaty mam już przemyślany pomysł na resztę nie, jakby ktoś coś podpowiedział byłabym wdzięczna. Na czerwono niewiadoma na niebiesko się zastanawiam nad połączeniem
Ambitnie hoduję karmnik ościsty. Popikowałam dziś 48 sadzonek, jutro ciąg dalszy Potrzebuję go do nowego założenia koło altanki, której jeszcze nie ma.
Maleństwa
Gabrysiu dziękuję za relację, cudowna wyprawa, piękne z was lilakowe miłośniczki....ja mam w ogrodzie tylko jeden egzemplarz palibina i potwierdzam, że zapach ma obłędny i bardzo mocny....mnie też spodobał się Primrose....na fotkach prezentuje się zjawiskowo
Przez ten weekend dorobiłam się jednej azalii japońskiej, jednej kwitnącej dalii i wiąza Camperdownii. Posadziłam dwie jeżówki, jedną ostróżkę i jedną różę, ale dokumentacja już jutro będzie.
Na dobranoc cudownie pachnąca azalia Soir de Paris