Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

rozajerycha 12:45, 01 lip 2015

Byłaś tak blisko ,kurcze nie zajrzałam na ogrodowisko i przegapiłam spotkanie u Vivy ,bardzo mi przykro Tyle fajnych ludzi...
Pozdrawiam Aniu
Martek
Urszulla 14:11, 01 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

Jest cała seria tych maluchów co mają kwitnąć cały sezon..

Mam Lawender i Pashminę Obiema sie zachwycam.. i martwię sie, że brak miejsca na nowe.. może i pod majtkowe kolory.. ale urok swój ma. Kwiat trzyma bardzo długo..

Mam słabość to takich romantycznych róż i kwiatków w niebieskim kolorze ślad zostawiam i idę nadrabiać dalsze zaległości na forum
jalos 14:53, 01 lip 2015

Aniu, zamiast pracować, szwendam się po Twoim cudownym ogrodzie, gdyby czas pozwolił posiedziałabym dłużej i oczy nacieszyła kwietnym spektaklem
Joaska 15:03, 01 lip 2015

Też mam pashime i marnieje biedna w doniczce bonie mam aktualnie dla niej miejsca ... muszę ja gdziekolwiek wsadzić bo szkoda jaj.
Mala_Mi 16:09, 01 lip 2015

Bogdzia - do Vivy mi daleko..ale to jest to, co mi w duszy gra.

ANka diabełek - to białe to stara roślina babcinych ogródków ŚLAZ PIŻMOWY Jest to kuzynka malwy. Rozsiewa się, zimuje bez problemu. Długo kwitnie. Jest dość wysoka u mnie, ale to może dlatego, że ma ciasno i musi walczyć o słońce. Kiedyś kupiłam sadzoneczkę u pani na bazarki i tak sobie samo radzi w ogrozie.

Aniu z kamiennego - Lawender śliczna... teraz czekamy jak będzie zimować >.bo jak kiepsko to niestety się pożegnamy.

Ciocia Gosia - ale na kawusie możesz zajechać I szacuję, że jeszcze ok 2 tygodnie będzie robota, a potem może być wolne.

Dorota - z ożanki postaram się pozbierać dla Ciebie nasionka Teraz kolej byś do mnie przyjechała Z eMusiem.. moje oczko jest bardziej realne do zrobienia. wiec eMusia możesz brać z sobą. TO tak w kwestii komentarzy Reni do fotki

Leon - co kombinujesz, że czasu nie masz?? Ja nawet nie mam czasu by to sprawdzić.

Karola - ja też miałąm nie sadzi, a Artemis za mną chodzi .....

Joaśka - i co z tego że upchnę spójnie, jak to wszytko się rozrasta i po roku znów nie jest spójnie .. ale to wada bylin.. że są bardzo dynamiczne, nieprzewidywalne. Ale za to je lubię..

Małgosia - właśnie te pomponiki mi się najbardziej podobają Główka pracuje.. jak tylko gdzieś się zluzuje to kupię

I ożanki... wczorajsze.. dziś nawet w ogrodzie nie byłam.

Mala_Mi 16:18, 01 lip 2015

Martek - co tam u Ciebie??? Od Vivy do Lublina jeszcze kawał drogi..

bold textUla - wychodzi na to, że róże wpadające w niebieski są kapryśne Zobaczymy jak będzie z moja..

Joaśka - te róże reklamują jako dobre do pojemników ... może większy pojemnik lub więcej jedzonka..

Aga - jalos - szwendaj się, szkoda, że nie mogę ci potowarzyszyć, bo muszę uciekać do roboty..

Energetyczny widok zostawiam i mykam... zajrzę potem..
AgnieszkaW 16:22, 01 lip 2015

Aniu, ten przetacznik powyżej jest piękny, czy on długo kwitnie? Ściskam

Edit, no tak, przecież napisałaś, że to ożanka. Jest zjawiskowa, pozbieraj nasionka
Mirka 18:48, 01 lip 2015

Dzięki za pochwały Anabelki cieszą bo z patyczka takie urosły Pozdrawiam
Madzenka 19:19, 01 lip 2015

Ah Pashmina, jest na mojej liscie chciejstw. Cale szczęscie że mam podobna First Lady. Pokazez kiedys jaki ma pokrój, wyskosć, jak długo kwitnie, etc?
Olili 23:00, 01 lip 2015

Z Twoimi cudnymi obrazkami jestem na bieżąco,tyle,ze jakoś ostatnio z wpisami mam problem..
Pozdrawiam

Aaaaaaa na werbence są malutkie pączki jak pojawią się kwiaty to zmobilizuję się do zrobienia fotki.