Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Łowieckiej

Na Łowieckiej

Mirka 15:25, 23 cze 2015

inag napisał(a)
Oddaje! Nie nadążam z chwastami! One mnie pokonują!!!
Dziś się wcale nie bawimy bo pada od wczoraj bez przerwy Po takim deszczu to dopiero zielsko da czadu! Pomocy!!! Chyba wszystko przeoram i wyłożę betonowymi płytami
O matko tak źle że beton chcesz lać Ja cały weekend pieliłam i też końca nie widać.U nas od rana leje,trudno nam dogodzić to susza to za dużo wody ech życie
Viola 21:45, 23 cze 2015

inag napisał(a)
Oddaje! Nie nadążam z chwastami! One mnie pokonują!!!
Dziś się wcale nie bawimy bo pada od wczoraj bez przerwy Po takim deszczu to dopiero zielsko da czadu! Pomocy!!! Chyba wszystko przeoram i wyłożę betonowymi płytami

Wczoraj planowałam, że dzisiaj już definitywnie muszę chwasty wypielić, a tu kicha - cały dzień deszcz. Nie dam chyba rady po tych deszczach, chwasty będą większe od roślinek
Też myślę o tych płytach
kitek81 21:50, 23 cze 2015

to już teraz wiem, przez kogo wczoraj jak się kładłam spać, to policzki mnie piekły

z chwastami u mnie jest to samo! rosną na potęgę, nie nadążam za nimi, z jednej strony pielę, z drugiej już rosną :/ dziadostwo!

ale betonu nie wylewaj, szkoda takich pięknych widoków!
inag 08:45, 24 cze 2015

Viola, Kasia ja tam żadnych chwastów u Was nie widzę! Wręcz przeciwnie: porządeczek jakby się nie przypatrywać Ale jakbyście miały namiar na tanie te płyty to bardzo proszę (zostawię sobie tylko dwa bukszpany w donicach na przodzie
agata19762 07:42, 30 cze 2015

Ilonka ale fajnie trafiłam ile fotek do obejrzenia
bardzo mi się podoba ten Twój ład i porządeczek
gdzie TY masz te chwasty ??? co ???
cudownie czyściutko i elegancko !!!
domek ogrodowy całkiem fajny

pozdrówka zostawiam
agata19762 07:46, 30 cze 2015

inag napisał(a)

Dzìekuję Ci bardzo! Miło jak się komuś podoba
Jeszcze dużo pracy przede mną. Teraz na pierwszy ogień idzie altana (którą wstyd pokazać)
Przeprowadziliśmy się tutaj 30 grudnia 2011r. A pierwsze takie poważne prace rozpoczęliśmy w 2012r. Później, po zalogowaniu na Ogrodowisko to co można było zacząć od początku to zaczęliśmy m.in. altana to spuścizna czasów przed ogrodowiskowych

ale czad !!!
ja też 31 grudnia 2011r. na sylwestra poszłam do wyremontowanego... nowego domu !!!
pierwsza noc...
inag 18:06, 30 cze 2015

agata19762 napisał(a)
Ilonka ale fajnie trafiłam ile fotek do obejrzenia
bardzo mi się podoba ten Twój ład i porządeczek
gdzie TY masz te chwasty ??? co ???
cudownie czyściutko i elegancko !!!
domek ogrodowy całkiem fajny

pozdrówka zostawiam

Kiedyś się może odważę i pokażę to czego zazwyczaj nie pokazuję, wtedy zrozumiesz
inag 18:08, 30 cze 2015

agata19762 napisał(a)

ale czad !!!
ja też 31 grudnia 2011r. na sylwestra poszłam do wyremontowanego... nowego domu !!!
pierwsza noc...

Fajny zbieg okoliczności

inag 13:22, 01 lip 2015

Dziś rano spotkała mnie miła niespodzianka. Sympatyczny pan listonosz przyniósł przesyłkę z:

Joasia, BARZDZO, BARDZO Ci dziękuję!!! Możesz być pewna, że będzie doskonałą ozdobą mojego domu!
inag 13:30, 01 lip 2015

A skoro dzięki Joasi wzięłam aparat do ręki to pokażę również moje ukochane pomponelki Cieszę się z nich jak wariat