kobieto moje najmłodsze ma 4,5 roku a uśmieliśmy się dzisiaj bo w jakimś programie facet powiedział, że mężczyzna powinien mieć dziecko po 45rż. Mój M się uśmiał, że jeszcze wszystko przed nim Nie będę się nudzić kochana
ja wbrew pozorom kumata jestem
na tym etapie rozwojowym im nie przeszkodzi przesadzanie. W 2013 przesadzałam je o 30cm (!!!!) już z ulistnieniem w czerwcu, potem podlewałam jak głupia i kwitły tak że oooch
bardzo dobrze kojarzysz, tylko tak się przybieram do tego jak hmmmm mam tam czosnki, które w tej chwili maja już z 10cm i dumam czy przesadzać te hortki czy jednak dać na wstrzymanie
skończyłam ciąć hortensję yuuuupi!!!!, przy ostatnich promieniach słońca dosłownie, potem siedziałam w domu i cięłam patyczki. Jutro będę robiła wysyłki. Dla łatwiejszego określenia którą stroną do dołu, patyki są przycięte od dołu po skosie strona która ma iść do góry na prosto
z tymi wyborami to bardzo spontanicznie było Parę dni przed przyszedł sąsiad i mnie spytał czy kandydowałabym na sołtysa bo pora na zmiany, wmurowało mnie... na początku się śmiałam, że nieeeee... w poniedziałek stwierdziłam, że może to dobry pomysł, a wybory były we czwartek
Mieszkam tu 5 lat, to mała wieś więc kto chce to mnie zna
Było, minęło, moje być lub nie być nie zależy od tego...
kołderka nie powinna, rozmawiałam dzisiaj z naszą forumową Martą Finką i ona stwierdziła, że przymrozki na tym etapie nie są aż tak groźne, gorsze są te majowe Dlatego pomimo że już jest na minusie nie panikuje. "wola nieba , z nią się zawsze zgadzać trzeba"
No właśnie, startujesz na sołtysa, pielęgnujesz cudny ogród, wychowujesz gromadkę dzieci, pracujesz zawodowo, pewno jeszcze coś, jesteś Siłaczką
Jako sołtys pewno byś dużo zdziałała dla swojej wsi, szkoda, może w następnej kadencji ci się uda, jak ludzie bardzie cię poznają.
dzięki za szybką a jak zwykle reakcję
szukam dobrego dnia na urlop (może środa) i zrobię cięcia
przez zimę też doszedłem do wniosku, że jednak robię ogród geometryczny - czyli likwiduje te kółko (pod przyszłościowy basen) - będzie prostokątem - i znika falka z przodu
ścieżka z kamieni zostanie -ale ona aż tak się nie gryzie z tymi kantami
mam już plan na kolejne rabaty - i mam nadzieję powoli będę je realizował