Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:00, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.

Oj ciekawie to brzmi ja tak naprawdę, to mam we Wrocławiu jedną, jedyną ulubioną, tam szef kuchni na świeżo wszystko robi, wyjątkowo smaczne, lekkostrawne potrawy i jednocześnie dzieła sztuki; bywam tam od święta, bo chyba ja jestem największą fanką tego miejsca, reszta tak po części
ogród Ani z Zielonego Wzgórza tez piękny, i właścicielka urocza
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:57, 15 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

Aguś, spotkanie z Danusią, Witkiem i ogrodem, to już wysublimowane ,,menu"
a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia

właśnie, czasu zawsze niewiele, a artyści to tak zawsze skromnie podjadali, ale jak z fantazją żyli
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:35, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))
Winorośl japońska - Vitis coignetiae 13:21, 15 lis 2012

Do góry
Niesamowite, piękny kolor.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:17, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:05, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:01, 15 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:59, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

i zwiedzamy okolicę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:51, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:31, 15 lis 2012

Do góry
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:29, 15 lis 2012

Do góry
Projekty przez internet Bogusiu, więc wysyłam kurierem i w wersji elektronicznej, ale kto wie? Przejeżdżam teraz często przez Stryków bo ta autostrada tak mi pasuje do jazdy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:27, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Szykuję projekty do wysłania, Zabrze na wokandzie Łódź w zanadrzu.

O jak będziesz w Łodzi daj sygnał podjadę i może wreszcie sie spotkamy pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:26, 15 lis 2012

Do góry
Widziałam dziś nowy, wielki samolot dreamlinera - Lot-u, akurat zawracałam przy pasie na Al. Krakowskiej a on lądował, tłumy ludzi, ale widziałam i ja

Hurrrra!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:25, 15 lis 2012

Do góry
Koty mają imiona na 'P' a psy na literkę 'K', tak u mnie już taka tradycja

Nowe życie na pszczyńskiej ziemi 12:08, 15 lis 2012

Do góry
Zdjęcia poćwicz sobie w wątku technicznym, nie wkleił się kod zdjęcia tylko jakiś link.
To proste, tylko poćwicz. Pierwsze się udało
https://www.ogrodowisko.pl/watek/10-jak-dodawac-zdjecia
Ogródek Hanusi po zimie 11:16, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Brzozy śmiecą to śmiecą, ale za to jakie ładne i wesoło kolorowe. Ja też Haniu nie ogacam roślin na zimę, muszą sobie radzić. Nie lubię tych szmat i kopców.

to ja myślę identycznie, niech sobie radzą
Obornik 11:06, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Babcia Jasia to jak nie było obornika to chodziła na łąki i zbierała suche "placki" do wiadra, potem się zalewało w beczce i robiła się gnojówka, albo można było dodawać do kompostu lub po prostu rozrzucać pod krzewy ozdobne, lekko rozkruszając i mieszając z glebą.

Danusiu, ja też kiedyś wracałam ze spacerów z wiaderkiem tego dobra.

Piwonie - nie przepadają za obornikiem - lepiej kompost.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:04, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Jest już Irenka, a ja właśnie wymyślam Menu na nasze spotkanie..hmm

Danusia, nie kłopocz się ja nie jestem wybredna, a po drugie na miejscu nie usiedzę długo, więc razem powymyślamy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:22, 15 lis 2012

Do góry
Nie , jest na forum widzę ją U mnie dopiero 24-go
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 10:19, 15 lis 2012

Do góry
Pokaż w czterech łapkach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies