Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mala_Mi 13:05, 15 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

Aguś, spotkanie z Danusią, Witkiem i ogrodem, to już wysublimowane ,,menu"
a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia
Gardenarium 13:17, 15 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.

Instagram Ogrodowiska
Martek 13:35, 15 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))
Pszczelarnia 13:38, 15 lis 2012

Irenko, pędziwietrze. Pojawiłaś się nagle wszędzie i nie można Cię nie zauważyć.
zbigniew_gazda 13:40, 15 lis 2012

Życzę Wam przepięknej pogody w czasie spotkania. A na relację to już dziś czekam .............
Milka 13:57, 15 lis 2012

asc napisał(a)

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

Aguś, spotkanie z Danusią, Witkiem i ogrodem, to już wysublimowane ,,menu"
a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia

właśnie, czasu zawsze niewiele, a artyści to tak zawsze skromnie podjadali, ale jak z fantazją żyli
Milka 14:00, 15 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.

Oj ciekawie to brzmi ja tak naprawdę, to mam we Wrocławiu jedną, jedyną ulubioną, tam szef kuchni na świeżo wszystko robi, wyjątkowo smaczne, lekkostrawne potrawy i jednocześnie dzieła sztuki; bywam tam od święta, bo chyba ja jestem największą fanką tego miejsca, reszta tak po części
ogród Ani z Zielonego Wzgórza tez piękny, i właścicielka urocza
Milka 14:01, 15 lis 2012

Martek napisał(a)

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))

zimą apetyt nam się zwiększa..ja już z pół kilo utyłam podjadam ciacha!!!
Milka 14:02, 15 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Irenko, pędziwietrze. Pojawiłaś się nagle wszędzie i nie można Cię nie zauważyć.

Pszczółko, galopuję, póki mam wolny moment, tyle się dzieje...a ile w planie!!
Milka 14:03, 15 lis 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Życzę Wam przepięknej pogody w czasie spotkania. A na relację to już dziś czekam .............

Zbysiu, fajnie będzie
a ty chyba już wszystkie zaplanowane prace zrobiłeś, mus luknąć, co tam u ciebie
pozdrawiam