Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zakątek z fioletową ławeczką 23:15, 13 lis 2014

Do góry
A wianek na płocie nam nie pokazałaś?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:56, 13 lis 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

Zapewne na jakąś świąteczną dekorację?

Mam dwa wazony we wnękach w kuchni i może je tam wcisnę A reszta nie ma jeszcze przeznaczenia - choć mam chyba zapinsowany wianek z modrzewia - wyglądał bosko! W tym roku wiankow chyba będzie mnóstwo - i albo pójdę w prostotę albo i nie - na święta włącza się mi w głowie syndrom Griswolda, więc nie wiem
Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 22:38, 13 lis 2014

Do góry
Przyszłam zobaczyć inspirację świąteczne. Wiedziałam, że się nie zawiodę
Cudowny wianek.
Proszę o więcej świątecznych detali
Ogród w Alei Lipowej... 17:00, 12 lis 2014

Do góry
Dziś ścięłam trochę kwiatów hortensji. Na wianek za mało, więc parę bardzo prostych dekoracji zrobiłam. Zawsze to jakiś kwiat w domu

Dla odmiany czas na zmiany... 09:12, 12 lis 2014

Do góry
ślicznie!
Dużo perowski z bordo iinne smakowitosci.
A wianek.....zazdroszczę.
zachwcam się zawsze tymi patykami wymoczonymi w morzu.
Pięknie wymyślony,wyrafinowana prostota.
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:57, 11 lis 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Wianek koniecznie pokaż bo już z opowieści pięknie się zapowiada
Do pracowni znowu sobie westchnęłam Moja powstanie w przyszłym roku lalala

Ewa ja w planowaniu jestem super !! gorzej z wykonawstwem - tym razem już nie lenistwo mnie ogranicza ale siły wyższe ach,
cieszę się, że pracownia Ci się szykuje i z ciekawością przyjdę na otwarcie

pozdrawiam
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:51, 11 lis 2014

Do góry
Wianek koniecznie pokaż bo już z opowieści pięknie się zapowiada
Do pracowni znowu sobie westchnęłam Moja powstanie w przyszłym roku lalala
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:43, 11 lis 2014

Do góry
Agcia napisał(a)
A na wianek taki jak piszesz najlepsze są witki brzozowe, pokaż jak zrobisz. Napewno pięknie wyjdzie -taki naturalny

a myślałam o witach brzozowych i mam żółty dereń - znaczy gałązki i do tego sznurek i trochę bluszczowych gałązek i jakieś szyszki i mam fajną w kratkę wstążkę -
jak uda się zrobić to pokażę - dzięki
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:22, 11 lis 2014

Do góry
A na wianek taki jak piszesz najlepsze są witki brzozowe, pokaż jak zrobisz. Napewno pięknie wyjdzie -taki naturalny
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:19, 11 lis 2014

Do góry
mira napisał(a)

Moja pracownia wymaga gruntownych porządków - całe lato się rzucało gdzie popadnie, na ściance lekko były już działania ale to mało - z radością pójdę jak tylko to będzie możliwe i za Twoim przykładem podziałam - nawet na drzwi ogrodnika zrobię wianek! już wiem jaki zwyczajny z gałązek i sznurka - takie mam marzenie na razie zrobić wianek hmmm

a to ścianka bałaganka lubię takie graciarnie i pod sznurek porządek też czyli skrajności hehe

fajnie to wygląda konewka i doniczki, wszelakie przybory
praktyczny kącik gruntowne porządki? gdzie tam masz bałagan?
Ogrodowy spektakl trwa ... 20:08, 11 lis 2014

Do góry
Agcia napisał(a)
Ja Twoją pracownię podziwiałam jak tylko trafiłam na ogrodowisko.
Piękna abisynka
Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny u mnie !

Moja pracownia wymaga gruntownych porządków - całe lato się rzucało gdzie popadnie, na ściance lekko były już działania ale to mało - z radością pójdę jak tylko to będzie możliwe i za Twoim przykładem podziałam - nawet na drzwi ogrodnika zrobię wianek! już wiem jaki zwyczajny z gałązek i sznurka - takie mam marzenie na razie zrobić wianek hmmm

a to ścianka bałaganka lubię takie graciarnie i pod sznurek porządek też czyli skrajności hehe

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:14, 11 lis 2014

Do góry
makkasia napisał(a)
Miszczu zdrowiej !!! Ja marzę o kominku, ale u mnie to musi być koza
dzięki za fotki
ściskam Miłego świętowania

A może biokominek? zawsze to coś U mnie w domu kominek stoi nieużywany i pewnie jeszcze długo nie będzie, jeśli w ogóle Robi jako wielki stojak na wianek
U BusyBee w ogródku... 14:34, 07 lis 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Kilka dzisiaj zawiazałam chociaz szkoda mi było bo takie fajne sa poszłam w niebieski ....u mnie szarosci, stalowy , niebieski wianek tez zmienił kolor

Buziolki Ty jak zawsze pomocna nawet o kolor wsazki zapytałas

Przeczytałam własnie ze tez orke miałas z studiami, praca i dziecki haha widac ze nasze zycie musi sie w czasie rozszerzac inaczej nie dałybysmy rady ...lepsza jestes ma mam tylko jedno dziecko

No tak... ciężko to było:/ ale sama chciałam w sumie...jak już sobie wymyśliłam, że się przekwalifikuję to trza było orać...teraz po latach dalej mam ciary ...sama nie wiem jak nie zwariowałam...Nigdy więcej!
Teraz oram w ogródku.......czasami......i to z przyjemnością

Fssstążeczki błękitne- git Jolcia będą konweniowały z tymi Twoimi szarościami
U BusyBee w ogródku... 22:01, 06 lis 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)

Jolu ja wiązałam już w poprzednim roku- czerwonymi wstążeczkami i jeszcze kopczyk z kory i gałązki na te wrażliwe trawki. Full wypas po prostu w tym roku jeszcze nie zdążyłam, ale na szczęście ciepło.
W sumie to nie wiem.... już wiązać??? Nie mam czasu polatać po O.......

A wstążeczkę mogę Ci zakupić.... a jaki kolor Ci z ogrodem konweniuje???

Kilka dzisiaj zawiazałam chociaz szkoda mi było bo takie fajne sa poszłam w niebieski ....u mnie szarosci, stalowy , niebieski wianek tez zmienił kolor

Buziolki Ty jak zawsze pomocna nawet o kolor wsazki zapytałas

Przeczytałam własnie ze tez orke miałas z studiami, praca i dziecki haha widac ze nasze zycie musi sie w czasie rozszerzac inaczej nie dałybysmy rady ...lepsza jestes ma mam tylko jedno dziecko
Wilcza Góra 19:45, 04 lis 2014

Do góry
mira napisał(a)
czekam na fotki, bo optymiestyczne
a co planuję? sama nie wiem, banały, sama może zrobię wianek którego nigdy nie miałam, znaczy kupię jakiś ładny podkład i udekoruję z pewnością małymi banieczkami
kupiłam małe na kijku sosenki takie czochrate i jaoś zakomponuję - chwilowo mogę tylko planować a z wykonawstwem muszę trochę poczekać

pozdrawiam

fotki już wgrywam...a Tobie życzę masy fajnych pomysłów i zapału...będę czekała na Twoje fotki
Wilcza Góra 19:35, 04 lis 2014

Do góry
czekam na fotki, bo optymiestyczne
a co planuję? sama nie wiem, banały, sama może zrobię wianek którego nigdy nie miałam, znaczy kupię jakiś ładny podkład i udekoruję z pewnością małymi banieczkami
kupiłam małe na kijku sosenki takie czochrate i jaoś zakomponuję - chwilowo mogę tylko planować a z wykonawstwem muszę trochę poczekać

pozdrawiam
Ogród niby nowoczesny ale... 17:56, 04 lis 2014

Do góry
katiaxx napisał(a)
no tak, jak człowieka zbierze tak czasem żeby pogadać, tak od serca, o kompoście, o stroiszach, o tym jak przymocować wianek do drzwi bez użycia gwoździa,
to nie ma z kim

nagle wszyscy śpią

O masz...na gadanie ją w środku nocy wzięło...
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:03, 04 lis 2014

Do góry
No i gdzie zabrałas wianek? Nie ma teraz z czego zgapiac
Posty znikają... Halloween już był
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:51, 04 lis 2014

Do góry
Czy mogę podejrzeć wianek i prosić o namiary na sklep
Ogród niby nowoczesny ale... 07:34, 04 lis 2014

Do góry
katiaxx napisał(a)
no tak, jak człowieka zbierze tak czasem żeby pogadać, tak od serca, o kompoście, o stroiszach, o tym jak przymocować wianek do drzwi bez użycia gwoździa,
to nie ma z kim

nagle wszyscy śpią

katiaxx a ten wianek bez gwiździa to i mnie ciekawi bo mam inny mało ciekawy patent..
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies